2014-02-04 23:08:08
Φωτογραφία για Φοιτητές υποδέχτηκαν με συνθήματα και γιουχαϊσματα τον Άδωνι Γεωργιάδη [video]
Θερμή υποδοχή στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και τον υφυπουργό Αντώνη Μπέζα επεφύλασσαν φοιτητές της Ιατρικής, στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία κατά την άφιξή του.

Συγκεκριμένα ηγεσία του υπουργείου Υγείας επισκέφθηκε χθες, το νοσοκομείο προκειμένου να παραστεί στα εγκαίνια της λειτουργίας του νέου αξονικού τομογράφου, ωστόσο το σκηνικό που δημιουργήθηκε ήταν τέτοιο που για να γίνει η τελετή, η ασφάλεια του νοσοκομείου αναγκάστηκε να κλείσει τις πόρτες και να απομονώσει τους συγκεντρωμένους από την εκδήλωση.

Ένταση προκλήθηκε και όταν γιατρός από τα εξωτερικά ιατρεία ζήτησε από τους συγκεντρωμένους να σταματήσουν να φωνάζουν συνθήματα μέσα στο νοσοκομείο διότι φοβίζουν τα παιδιά. Όπως είπαν οι φοιτητές, με τον τρόπο αυτόν θέλησαν να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην πολιτική που ασκείται στον τομέα της υγείας, καταγγέλλοντας μεταξύ άλλων ελλείψεις και υποχρηματοδότηση.

Από την πλευρά τους, οι γιατροί του νοσοκομείου κατήγγειλαν ότι δουλεύουν εφημερίες οι οποίες έχουν να τους καταβληθούν από τον Μάρτιο.

foititikanea.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ