2014-02-05 08:57:27
Φωτογραφία για EKTAKTH EIΔΗΣΗ!! Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Άγγελος Φιλιππίδης
Με την επιστροφή του στην Αθήνα ο Άγγελος Φιλιππίδης θα συλληφθεί Η πρώτη πτήση φτάνει στην Αθήνα λίγο μετά τις 09:00 Παίζει το χαρτί της οικειοθελούς επιστροφής πριν ενεργοποιηθεί δεύτερο ένταλμα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Άγγελου Φιλιππίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες το όνομα του πρώην ισχυρού άνδρα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου βρίσκεται στη λίστα της τουρκικής αεροπορικής εταιρείας.

Η πρώτη πτήση φτάνει στις 09:00 το πρωί, ενώ υπάρχει και μια δεύτερη στις 10:00. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Α. Φιλιππίδη ο πελάτης του θα είναι σε μια από τις δύο αυτές πτήσεις.

Αυτό που είναι βέβαιο είναι ο Άγγελος Φιλιππίδης με το που πατήσει το πόδι του σε ελληνικό έδαφος θα συλληφθεί καθώς εκκρεμεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης των ελληνικών αρχών για το σκάνδαλο του Τ.Τ.

Ο Άγγελος Φιλιππίδης αφέθηκε χθες ελεύθερος από τις τουρκικές αρχές και όπως όλα δείχνουν επέλεξε να επιστρέψει με την πρώτη διαθέσιμη πτήση από την Κωνσταντινούπολη σε μια προσπάθεια να δείξει ότι θέλει να συνεργαστεί με τις ελληνικές αρχές.
newsit.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ