2014-02-07 23:27:35
Φωτογραφία για ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : «ΚΟΚΚΙΝΗΣΕ» Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΒΙΝΤΕΟ & PHOTOS)
Περισσότερα από 100 παιδάκια από τη Σχολή του Θρύλου στη Θεσσαλονίκη υποδέχθηκε την αποστολή στο αεροδρόμιο και το ξενοδοχείο!

Όπου πηγαίνει ο Θρύλος είναι γιορτή! Η μεγαλύτερη ομάδα, με τους περισσότερους φιλάθλους ανά την Ελλάδα, τραβάει πάντοτε την προσοχή και την αγάπη, ειδικά των μικρών παιδιών! Έτσι και στη Θεσσαλονίκη, για ακόμη μία φορά φέτος, την αποστολή του Ολυμπιακού μας υποδέχθηκαν περισσότερα από 100 παιδάκια, από τη Σχολή της ομάδας μας στην πόλη!

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, αλλά και η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Θρύλου, που ταξίδευε μαζί, έτυχαν θερμής υποδοχής στο αεροδρόμιο Μακεδονία. Τα παιδιά χωρίστηκαν στα δύο και έκαναν…. αψίδα υποδοχής, με τους «ερυθρόλευκους» άσους να περνούν ανάμεσα και να κάνουν high five! Το ίδιο έκαναν οι μικροί αθλητές και για τις βολεϊμπολίστριες του Ολυμπιακού μας!

Το σκηνικό μεταφέρθηκε στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή! Τα παιδιά της Σχολής της Θεσσαλονίκης υποδέχθηκαν για δεύτερη φορά τους άσους του Ολυμπιακού, με τους οποίους έβγαλαν πολλές φωτογραφίες! Πήραν πολλά αυτόγραφα και εν γένει απόλαυσαν πάρα πολύ την παρουσία της ομάδας μας κοντά τους! Ιδιαίτερης υποδοχής και αποθέωσης έτυχε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ Γκονζάλεζ, ο οποίος δεν σταματούσε να γελάει, γεμάτος χαρά και περιτριγυρισμένος από τα παιδάκια!

Πατώντας ΕΔΩ μπορείτε να δείτε το σχετικό photostory.

Δείτε την υποδοχή στην ομάδα μας από τα παιδιά της σχολής του Ολυμπιακού στην Θεσσαλονίκη, στο βίντεο που αναρτήθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ