2014-02-13 12:31:30
Φωτογραφία για Πάτρα: Η γνωριμία από το facebook κατέληξε σε εφιάλτη για 16χρονη
Ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να παρουσιαστεί αύριο ο 43χρονος άνδρας, ο οποίος καταγγέλθηκε από 16χρονη για βιασμό κι αιχμαλωσία στο σπίτι του, επί τρεις ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία, γνωρίστηκε με τη μαθήτρια λυκείου μέσω facebook.

H κοπέλα μετά από έναν οικογενειακό καβγά βρέθηκε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και έφυγε από το σπίτι. Επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον άνδρα, ο οποίος προσφέρθηκε να τη φιλοξενήσει στο σπίτι του, στα Ζαρουχλέικα.

Η κοπέλα κατήγγειλε στην αστυνομία ότι τη βίασε κι ότι της πήρε το κινητό τηλέφωνο , προκειμένου να μην έχει καμία επικοινωνία με τους γονείς της.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

"Σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, ο 43χρονος την κατακράτησε παράνομα στην οικία του, στην Πάτρα, για δυο ήμερες περίπου, αφαιρώντας το κινητό της τηλέφωνο και μην επιτρέποντας της να επικοινωνήσει με τους οικείους της.


Στο ίδιο χρονικό διάστημα ο δράστης με απειλή σωματικής και άσκηση ψυχολογικής βίας, ανάγκασε την παθούσα σε σεξουαλική επαφή μαζί του.

Για την ανεύρεση του δράστη πραγματοποιήθηκε, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, έρευνα στην οικία του 43χρονου, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του και τη σύλληψή του.

Κατά την έρευνα στο σπίτι, οι αστυνομικοί βρήκαν έγγραφα του Ι.Κ.Α. που αφορούσαν την ανήλικη, τα οποία και κατέσχεσαν.

Από τον έλεγχο των στοιχείων του συλληφθέντα προέκυψε ότι, σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Γ’ Ανακριτή Πατρών για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων και απάτη για την αποφυγή της στράτευσης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών."
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ