2014-02-13 12:35:55
Φωτογραφία για ΚΡΕΟΥΣ : ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ!
Η Μπαρτσελόνα στρέφεται πλέον στις υποχρεώσεις της σε Euroleague και ACB ενώ ο Χοάν Κρέους έσπευσε να υπερασπιστεί την ομάδα του. ''Όλοι λένε ότι η Ρεάλ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη όμως είμαστε κι εμείς εδώ!''

Οι Καταλανοί του Τσάβι Πασκουάλ… άγγιξαν το Copa del Rey όμως το καλάθι του Σέρχιο Γιούλ στο 0.1'' χάρισε τον τίτλο στη Ρεάλ και... ξέρανε την Μπαρτσελόνα που πλέον στρέφεται στην αναμέτρηση της Παρασκευής με την Αρμάνι Μιλάνο.

Η Μπαρσελόνα είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στο TOP-16 ενώ κόντραρε στα ίσια την υπερηχητική Ρεάλ του 37-1 σε όλες τις διοργανώσεις φέτος. Πλέον καλείται να μαζέψει τα... κομμάτια της, αρχής γενομένης από τον αγώνα με την ανεβασμένη Αρμάνι Μιλάνο στο Palau Blaugrana για τον όμιλο του Ολυμπιακού.

Ο τεχνικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Χοάν Κρέους, έσπευσε να υπερασπιστεί την ομάδα του Πασκουάλ στην άτυπη σύγκριση με τη Ρεάλ: ''Είναι αλήθεια ότι στο πρωτάθλημα είμαστε πίσω από τη Ρεάλ. Στις μεταξύ μας αναμετρήσεις, όμως, δείξαμε ότι μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε ως ίσο προς ίσο. Πολλά λέγονται για τη Ρεάλ όπως για παράδειγμα ότι πρόκειται για την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Όμως είμαστε κι εμείς εδώ!''.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ