2014-02-15 13:54:06
Φωτογραφία για ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ
Στον ΠΑΟΚ προσπαθούν να επικεντρωθούν οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού και ενώ ακολουθεί το κρίσιμο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για το ΤΟΡ-16 της Ευρωλίγκας.

Η Ευρωλίγκα και το ντέρμπι με τον «αιώνιο» στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Top 16, μπορούν να περιμένουν για τους Πρωταθλητές Ευρώπης. Εξάλλου, προέχει ο αυριανός (16/02, 19.00) εκτός έδρας αγώνας με τον ΠΑΟΚ στο κεκλεισμένων των θυρών κλειστό της Πυλαίας, για τη 18η αγωνιστική της Α1. Στον Ολυμπιακό δεν υποτιμούν τη σημασία του ματς και θέλουν να παίξουν με συγκέντρωση και βάσει πλάνου για να φύγουν χωρίς δυσάρεστες απώλειες από το «PAOK Sports Arena».

Η προετοιμασία των ερυθρόλευκων ξεκίνησε χθες και τα προβλήματα δεν έλειψαν για το Γιώργο Μπαρτζώκα, χωρίς πάντως να κρίνονται ανησυχητικά. Ο Μίρσα Μπέγκιτς, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει χτύπησε στον αυχένα στην αναμέτρηση με την Εφές Αναντόλου κι έμεινε προληπτικά εκτός του προπονητικού προγράμματος, ενώ ο Ιωάννης Παπαπέτρου παρέμεινε για ακόμα μία ημέρα εκτός προπόνησης εξαιτίας ενοχλήσεων στον ώμο.

Να θυμίσουμε πως κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Έλληνας τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο οποίος στην παρούσα φάση δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ