2014-02-17 09:18:11
Φωτογραφία για Όγιος: Αφιερωμένη στη μικρή Μαριλένα η νίκη
Στη μικρή Μαριλένα η οποία δίνει τη δική της «μάχη» αφιέρωσε τη νίκη του Ηρακλή, ο Γκιγιέρμο Ογιος. Ο Αργεντινός τόνισε μεταξύ άλλων ότι αυτός και οι παίκτες του θα είναι στο πλευρό της και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται.

«Πριν μιλήσω για το οτιδήποτε άλλο θέλω να αφιερώσω τη νίκη στην Μαριλένα που περνάει δύσκολες στιγμές. Στέλνω την εμψύχωσή μου στην οικογένεια της. Ο Θεός και η Παναγιά να τους συνοδεύουν και εμείς θα είμαστε κοντά τους.

Θα κάνουμε ότι μπορούμε να μαζευτεί το ποσό που απαιτείται. Στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά και εύχομαι στην οικογένειά της καλή δύναμη».

Σε ότι αφορά το παιχνίδι είπε: «Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι. Σε ότι αφορά το σημερινό ήταν ένα δύσκολο και δυνατό παιχνίδι με πολλές μονομαχίες. Η ομάδα μου πέτυχε μία σημαντική νίκη, μπροστά σε έναν αντίπαλο που δούλεψε σκληρά και πάλεψε. Κάναμε και εμείς το ίδιο όμως. Ανά διαστήματα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Είχαμε καλή ανάπτυξη και καλά τελειώματα τις φάσεις που βγάλαμε. Όπως και να έχει γνωρίζαμε ότι η Δράμα θα μας πιέσει. Ημασταν έτοιμοι. Ηρθαμε εδώ για να πάρουμε το αποτέλεσμα της νίκης και τίποτα άλλο», είπε και πρόσθεσε: «Ευχαριστούμε τους οπαδούς μας που ήταν και πάλι εδώ και δεν μας αφήνουν ποτέ μόνους μας».


Ρωτήθηκε για τη φάση του Κοντέοντα: «Δεν μιλάω ποτέ για διαιτητές. Ποτέ όμως. Από εκεί και πέρα από εκεί που έβλεπα εγώ το παιχνίδι και επειδή πάντα είμαι ειλικρινής σας λέω ότι δεν το είδα. Φανταστείτε πως αν με ρωτήσετε πως μπήκε το δεύτερο γκολ μας δεν ξέρω, γιατί δεν το είδα».

Ρωτήθηκε για τον λόγο που και πάλι δεν κάθισε στον πάγκο και είπε: «Εμαθα από έναν πολύ μεγάλο φίλο μου ότι η σιωπή είναι καλύτερη από τα λόγια».

Σε ερώτηση για την διοικητική ανυπαρξία, είπε: «Εγώ έχω πει πιστεύω στο Θεό και τη Παναγιά και δεν είμαστε μόνοι σε ότι αφορά το ανθρώπινο κομμάτι. Εχουμε ομάδα με άντρες, με καρδιά και πάθος. Εχουμε κόσμο που ζει όπως και εμείς και νιώθουμε το ίδιο. Είματε ένα με αυτούς. Αρα δεν είμαστε μόνοι μας».

Είπε ακόμα για το γεγονός ότι ο Ηρακλής έπιασε και πάλι την δεύτερη θέση της βαθμολογίας: «Θα επαναλάβω αυτό που είπε ο προπονητής της Νίκης την προηγούμενη αγωνιστική. Ερχόμασταν από μία μεγάλη λύπη και ήρθαμε σε μία μεγάλη χαρά. Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι πρέπει να υπάρχει τιμιότητα και ειλικρίνεια πάνω στο παιχνίδι. Γι' αυτό εύχομαι από καρδιάς καλή τύχη στην Δόξα. Πρέπει να ειμαστε ειλικρινής στο ποδόσφαιρο. Να προσπαθήσουμε να παίζετε πάντα μέσα στο γήπεδο».

Σε ό,τι αφορά την κατάσταση των νέων αποκτημάτων, είπε: «Βλέπουμε τις καταστάσεις για να μπουν στην ομάδα και τα νέα αποκτήματα και να τους υπολογίζουμε. Ολοι έκαναν ατομικό σήμερα στη Θεσσαλονίκη και από εκεί και πέρα συνεχίζουμε με δουλειά μέσα στη βδομάδα. Ελπίζω να είναι έτοιμοι». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ