2014-02-17 09:27:26
Φωτογραφία για ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ - ΙΜΠΑΓΑΣΑ ΜΕ... ΝΟΗΜΑ!
Ολιγόλεπτο τετ-α-τετ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη είχε ο Αριέλ Ιμπαγάσα, μετά την ποδοσφαιρική παράσταση που προσέφερε ο Αργεντίνος μέσος στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Πλατανιά.

Είναι γνωστό ότι ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων είναι... δηλωμένος θαυμαστής του "Κάνιο".

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν εκείνος που αποφάσισε να κρατήσει το περασμένο καλοκαίρι τον Αργεντίνο χαφ στο Λιμάνι, αν και εκείνη τη στιγμή το πιθανότερο σενάριο ήταν να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Μετά τη νέα ποδοσφαιρική παράσταση που προσέφερε ο Ιμπαγάσα στη νίκη (4-2) επί του Πλατανιά, οι δύο άνδρες μίλησαν στη σουίτα του ισχυρού άνδρα της ερυθρόλευκης ΠΑΕ για περίπου δέκα λεπτά, με το πούλμαν της αποστολής του Ολυμπιακού να έχει ήδη αναχωρήσει για το Ρέντη.

Δεν έγινε γνωστό τι ακριβώς συζητήθηκε ανάμεσα στους δυο άνδρες, όμως οι σχέσεις τους παραμένουν άριστες και ίσως ο τελευταίος να του μετέφερε την επιθυμία – όπως δήλωσε και στις κάμερες – να παραμείνει για άλλον έναν χρόνο στο Λιμάνι.


Αυτό θα ξεκαθαρίσει στο τέλος της σεζόν, εκτός και αν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει… αντίθετη άποψη και τελειώσει άμεσα τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Πρέπει να τονιστεί, όμως, ότι ο Ιμπαγάσα είναι χαρούμενος που παίρνει χρόνο συμμετοχής στα τελευταία παιχνίδια των ερυθρόλευκων και περιμένει την απόφαση του ισχυρού άνδρα του συλλόγου για το μέλλον του.

Τη φετινή σεζόν ο 37χρονος μέσος μετράει 9 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει 1 γκολ και μοιράσει 6 ασίστ στους συμπαίκτες του σε 233 λεπτά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ