2014-02-17 09:30:08
Φωτογραφία για Σε δημοπρασία το αμάξι του Paul Walker στο Fast & Furious
Ένα από τα αυτοκίνητα με τα οποία ο Paul Walker «μάγεψε» το κοινό στο «Fast & Furious» βγαίνει σε δημοπρασία, περίπου 100 ημέρες μετά τον... φρικτό θάνατο του ηθοποιού μέσα στη φλεγόμενη Porsche του!

Το μπλε Nissan Skyline GT-R που ο αδικοχαμένος star οδηγούσε στο «Fast & Furious 4», το 2009, βγαίνει σύντομα στο «σφυρί», με τιμή εκκίνησης το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Υποδυόμενος τον Brian O'Conner, ο Walker οδήγησε το εν λόγω αμάξι που διαθέτει εξακύλινδρο κινητήρα 2600 κ.εκ. (Type RB 26 Race Bread 2.6), με Twin-turbo, τετρακίνηση και τετραδιεύθυνση και κιβώτιο Getrag 6 ταχυτήτων, ενώ έχει γράψει μόλις 6.000 χιλιόμετρα. Στο εσωτερικό, έχει καταργηθεί το πίσω κάθισμα, ενώ υπάρχει τιμόνι Momo Sport Alcantara, Nismo V-Spec NUR πετάλια, Custom Head-Up Display για την προβολή δεδομένων από PC.

To εν λόγω Nissan Skyline GT-R σύμφωνα με το star, είναι ένα από τα οκτώ που χρησιμοποιήθηκαν στα γυρίσματα του «Fast & Furious» και το μόνο που υπάρχει ακόμα, αφού τα υπόλοιπα καταστράφηκαν σε σκηνές καταδίωξης. Το 2009 μεταφέρθηκε από τις ΗΠΑ. στη Γερμανία και πουλήθηκε στο Μόναχο, ενώ ο νυν ιδιοκτήτης του το έχει παρουσιάσει σε εκπομπή της Γερμανικής TV.

Κι ενώ κάποιοι επικρίνουν την απόφαση για δημοπρασία σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από τον θάνατο του Walker, οι υποστηρικτές της επισημαίνουν πως ο λόγος είναι φιλανθρωπικός, αφού το 50% των εσόδων θα πάει στο ίδρυμα που δημιούργησε ο αδικοχαμένος ηθοποιός. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ