2014-02-17 09:26:34
Φωτογραφία για Τα λουκέτα στα πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ θα διαλύσουν και τα νοσοκομεία
Η κυβέρνηση με το πρόσφατο νομοθέτημα για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ) διέλυσε όλες τις δομές του ΕΟΠΥΥ προκειμένου να επιτύχει το στόχο των 8500 διαθεσιμοτήτων,αναφέρει στη δήλωσή του ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών (ΟΕΝΓΕ) Δημήτρης Βαρνάβας.

Στα χαρακώματα φαίνεται να έχει φέρει τους γιατρούς η απόφαση του ΕΟΠΥΥ για το κλείσιμο των πολυϊατρείων, που αρνούνται να τα παραδώσουν.

Ο κ. Βαρνάβας επισημαίνει στη δήλωσή του τη στήριξη στους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ και καλεί όλες και όλους τους νοσοκομειακούς γιατρούς να συμμετάσχουν τη Δευτέρα από κοινού με τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ, τους εργαζόμενους στην αυτοδιοίκηση και τους πολίτες στην περιφρούρηση των υποκαταστημάτων του ΕΟΠΥΥ. 

Τονίζει μεταξύ άλλων μάλιστα ότι η μεταφορά όλης της ιατρικής και νοσηλευτικής κίνησης στα παραπαίοντα Νοσοκομεία του ΕΣΥ θα διαλύσει και τη δευτεροβάθμια περίθαλψη. Ήδη έχουν αρχίσει να σχηματίζονται τεράστιες ουρές στα επείγοντα και τακτικά ιατρεία των Νοσοκομείων, ενώ η αυξημένη νοσηρότητα που παρατηρείται αυτή την εποχή επιδεινώνει έτι περεταίρω την κατάσταση.

http://www.medvoi365.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ