2014-02-17 10:08:25
Φωτογραφία για Συγκλονίζει η στυγερή δολοφονία Αρχιμανδρίτη της Ιεράς Μητρόπολης Τριφυλίας-Ολυμπίας - Τον ''έσφαξαν'' με κουζινομάχαιρο (Φωτό)!
Συγκλονισμένη παραμένει η ευρύτερη περιοχή της Τριφυλίας και της Ολυμπίας από την στυγερή δολοφονία Αρχιμανδρίτη, που βρέθηκε μαχαιρωμένος μέσα στο σπίτι του, φέροντας πολλαπλά τραύματα από κουζινομάχαιρο που όπλισε το χέρι του δράστη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το έγκλημα συνέβη αργά το βράδυ του Σαββάτου ή νωρίς τα ξημερώματα της Κυριακής. Κάτοικοι που δεν τον είδαν το πρωί της Κυριακής στην εκκλησία ανησύχησαν και γείτονάς του που πήγε στο σπίτι, βρήκε τον Αρχιμανδρίτη νεκρό με αρκετές μαχαιριές στο σώμα του.

Ο άτυχος Αρχιμανδρίτης είναι ηλικίας 52 ετών και ανήκε στη Μητρόπολη Ολυμπίας-Τριφυλίας, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή, ενώ λειτουργούσε στην Μονή Αγίου Δημητρίου αλλά και σε εκκλησίες της περιοχής.

Κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν ότι την προηγούμενη ημέρα το απόγευμα λειτούργησε σε εκκλησία της περιοχής σε γιορτινή ατμόσφαιρα και τον είδαν για τελευταία φορά το απόγευμα του Σαββάτου (15-02-2014) όταν επέστρεψε στην οικία του. Σύμφωνα με πληροφορίες όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για τα κίνητρα του δράστη, καθώς το σπίτι ήταν άνω κάτω.

Η Ιερά Μητρόπολη Τριφυλίας- Ολυμπίας δήλωσε ότι αναμένει την ιατροδικαστική έκθεση εκφράζοντας την οδύνη και θλίψη αλλά και τον αποτροπιασμό της για το τραγικό συμβάν που κανείς δεν μπορεί να πιστέψει βυθίζοντας στο πένθος τον ιερό κλήρο, δεδομένου ότι ο 53χρονος παπα-Φώτης ήταν γνωστός και αγαπητός παντού Πηγή: newsit
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ