2014-02-22 19:40:17
Φωτογραφία για ΕΡΙΞΑΝ... 7ΑΡΑ (ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΗΤΑΝ) ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε το παιχνίδι των Εφήβων του Ολυμπιακού με τους αντίστοιχους της Καλλονής στο Ρέντη.

Οι πιτσιρικάδες του Θρύλου επικράτησαν με 7-0 και μάλιστα θα μπορούσε το σκορ να πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις!

Κορυφαίος για τους ερυθρόλευκους, ήταν ο Λάμπρου ο οποίος πέτυχε χατ τρικ, ενώ από εκ των κορυφαίων ήταν και οι Κιρτζιαλίδης και Νικολάου που πέρασαν αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και ο πρώτος κατάφερε να σκοράρει, ενώ ο δεύτερος να βγάλει την ασίστ στο έβδομο γκολ των Εφήβων του Θρύλου!

Ο Ολυμπιακός παραμένει στην πρώτη θέση έχοντας 47 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους από τον δεύτερο Παναθηναϊκό.

Οι παίκτες του Τοπολιάτη από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού έδειξαν τις… άγριες διαθέσεις τους, όταν ο Λάμπρου –ο οποίος ήταν και ο κορυφαίος παίκτης των πιτσιρικάδων του Θρύλου- άνοιξε το σκορ στο 9΄μετά από ασίστ του Χαντζάρα
. Δύο λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 11’ και πάλι Χαντζάρας και Λάμπρου συνδυάστηκαν εξαιρετικά και ο δεύτερος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Τέσσερα λεπτά πριν συμπληρωθούν τα 45’, ο Παπουτζίδης εκτέλεσε το κόρνερ και πάλι ο Λάμπρου φώναξε «παρών» και με κεφαλιά πέτυχε χατ τρικ και έκανε το 3-0. Σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, και συγκεκριμένα στο 53’ ο Μεζίνι βγήκε απέναντι από τον αντίπαλο γκολκίπερ και δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 4-0. Οι ερυθρόλευκοι όσα γκολ πετύχαιναν, τόσο ανέβαζαν ακόμα περισσότερες... στροφές και ο Παπουτζίδης στο 69’ με προβολή έγραψε το 5-0. Ο Τοπολιάτης στη συνέχεια πέρασε στο παιχνίδι τον Κιρτζιαλίδη και τον Νικολάου. Ο πρώτος είχε τρία λεπτά που είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο και στο 76’ με «μαγική» ενέργεια μπήκε από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής της Καλλονής, πέρασε δύο αμυντικούς των Μυτιληνιών και έγραψε το 6-0!

Το τελικό 7-0 πέτυχε ο Μεζίνι στο 82’ μετά από ασίστ του Νικολάου. Ωστόσο, οι Έφηβοι του Ολυμπιακού θα μπορούσαν να έχουν πετύχει και όγδοο τέρμα, αλλά ο Κηπουρός στο 90’+1 σημάδεψε το δοκάρι.

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κατσιμήτρος, Ντάσης, Τσιαφίτσας, Τόλι, Βελέντζας, Χρήστου, Μανθάτης (73' Κιρτζιαλίδης), Λάμπρου (50' Κηπουρός), Αμαραντίδης (46' Μεζίνι), Παπουτζίδης (73' Νικολάου), Χαντζάρας (65' Γιαννόπουλος).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΟΚ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ