2014-02-23 14:36:56
Φωτογραφία για Πειραιάς – Κινδυνεύει το φαβορί...???
Σαφέστατα, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος είναι άριστος γνώστης των πολιτικών παιγνίων. 

 Ασφαλώς, έστω και δεξιός, θα έχει διαβάσει το βιβλίο του αριστερού Κώστα Φιλίνη, «η θεωρία των παιγνίων».! Επιπλέον, το έργο του Βασίλη Μιχαλολιάκου στον Πειραιά, θα το ζήλευαν αρκετοί προκάτοχοί του που ήταν στο πηδάλιο του Δήμου για πιο πολλά χρόνια.!

     

Ωστόσο, η πληθυσμιακή σύνθεση στον Πειραιά, - Ολυμπιακοί και Μανιάτες - ,  στάθηκε μοιραία για τον φιλόδοξο δήμαρχο. Οι Ολυμπιακοί είναι απέναντί του και το μανιάτικο στοιχείο είναι διασπασμένο μεταξύ πολλών υποψηφίων δημάρχων. Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού καυτηριάζουν την κίνηση του κ. Μιχαλολιάκου, να στείλει προσκλήσεις ενόψει του μνημόσυνου των θυμάτων της Θύρας 7 την 1ηΦεβρουαρίου. Παράλληλα, ο άλλοτε πιστός αντιδήμαρχος, Γιάννης Μελάς γιος του βουλευτή των ΑΝΕΛ Παναγιώτη Μελά, ταυτιζόμενος με τον Ολυμπιακό αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να ηγηθεί δημοτικής παρατάξεως. 

    

Από την δεξιά πλευρά της Νέας Δημοκρατίας, το κόμμα του άλλου Μιχαλολιάκου, η Χρυσή Αυγή, - δεν μπορεί να ξεχάσει τα πικρά λόγια που εκστόμισε ο δήμαρχος στην τελετή του Αγιασμού των Υδάτων όταν άφησε κι εκτός βάθρου επισήμων τους εκπροσώπους της - , αποφάσισε να χρίσει υποψήφιο δήμαρχο έναν άλλο Μανιάτη, τον Νίκο Κουζηλό.!        
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ