2014-03-02 12:03:14
Φωτογραφία για Aνακoύφιση! Aπoφεύγoνται oι περιπέτειες…
Την εκτίμηση ότι η Κύπρος θα αποφύγει τις περιπέτειες από την προχθεσινή απόρριψη από την πλειοψηφία της Βουλής του νομοσχεδίου για τις αποκρατικοποιήσεις, εκφράζουν κυβερνητικοί αρμόδιοι, μετά τις εξελίξεις που σημειώθηκαν χθες και που προκάλεσαν γενική ανακούφιση. Ας τις δούμε:

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ.

Μετά τα κοινοβουλευτικά παρατράγουδα της Πέμπτης, που επηρέασαν την αξιοπιστία και το κύρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, χθες το Υπουργικό Συμβούλιο επέφερε κάποιες τροποποιήσεις στο νομοσχέδιο που απορρίφθηκε και με τη μορφή του κατεπείγοντος το κατέθεσε αμέσως στη Βουλή, η οποία θα συνέλθει εκτάκτως την ερχόμενη Τρίτη στις 12 το μεσημέρι για να το εγκρίνει, ή απορρίψει. Η εκτίμηση είναι πως αυτή τη φορά το ΔΗΚΟ δεν θα κάνει νέα «κόλπα» και θα εγκρίνει το νομοσχέδιο, αφού σ' αυτό έχουν συμπεριληφθεί κάποιες από τις βασικές τροπολογίες του κόμματος, κάτι που προκάλεσε την ικανοποίηση του Νικόλα Παπαδόπουλου
. Χαρακτηριστικά χθες το πρωί ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας που το Υπουργικό Συμβούλιο αποδέχτηκε τελικά τις περισσότερες και σημαντικότερες τροπολογίες μας, γεγονός που επιτρέπει την έγκριση του νομοσχεδίου». Τα ίδια ο κ. Παπαδόπουλος επανέλαβε σε δηλώσεις του και μετά τη χθεσινή απογευματινή έκτακτη συνεδρία της κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΔΗΚΟ. Συγκεκριμένα, εξέφρασε ικανοποίηση «για το ότι το Υπουργικό Συμβούλιο αποδέχθηκε τις περισσότερες και σημαντικότερες από τις τροπολογίες του κόμματος, γεγονός που επιτρέπει την έγκριση του νομοσχεδίου». Σημειώνουμε πως η συνεδρία της Βουλής πραγματοποιείται μία μόλις μέρα πριν από τη διορία της 5ης Μαρτίου που δίνεται για την ολοκλήρωση των μνημονιακών υποχρεώσεων.
cytoday.eu Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ