2014-03-02 13:28:22
Φωτογραφία για ΤΑ... ΕΥΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ UEFA ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.
Επιτυχημένη κρίθηκε η τηλεοπτική μετάδοση της εντός έδρας αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για το Τσάμπιονς Λιγκ.

H Nova και τα αθλητικά κανάλια της, Novasports, απέσπασαν τα εύσημα της UEFA για την τηλεοπτική κάλυψη του μεγάλου αγώνα από το «Γ. Καραϊσκάκης», το πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων για τη φάση των «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της γηραιάς ηπείρου. Η εικόνα από το φαληρικό στάδιο ταξίδεψε σε συνολικά 107 χώρες, ενώ στην παραγωγή δούλεψαν περισσότεροι από εκατό τεχνικοί και δημοσιογράφοι. Επίσης, χρησιμοποιήθηκαν τριάντα κάμερες, μεταξύ των οποίων και μία Ultra High Speed - για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Η ανακοίνωση:

«Ο αγώνας της χρονιάς, Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ολοκληρώθηκε με τα κανάλια Novasports να αναδεικνύονται για άλλη μία φορά πρωταθλητές στην κάλυψη ποδοσφαιρικών αγώνων. Η κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα και το έμπειρο τεχνικό προσωπικό, έχοντας την τεχνογνωσία είκοσι χρόνων, κάλυψαν με τον καλύτερο τρόπο τον αγώνα από το «Γ
. Καραϊσκάκης», σε μια παραγωγή υψηλών προδιαγραφών, για την οποία η διοργανώτρια αρχή, η UEFA, απέδωσε τα εύσημα. Το σήμα των καναλιών Novasports έφτασε σε 107 χώρες και εκατοντάδες εκατομμύρια τηλεθεατών παρακολούθησαν τον αγώνα Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη φάση των «16» του Champions League. Επίσης, είκοσι διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα, με τους απεσταλμένους τους, μετέφεραν το παλμό του αγώνα από το «Γ. Καραϊσκάκης».

Κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του αγώνα των «ερυθρόλευκων» με τους «κόκκινους διάβολους» τα κανάλια Novasports προχώρησαν και σε μια καινοτομία, καθώς χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Ultra High Speed κάμερα, χαρίζοντας αξέχαστα πλάνα στα 90 λεπτά του αγώνα. Συνολικά χρησιμοποιήθηκαν 30 κάμερες με τις οποίες καλύφθηκε κατά τη διάρκεια του εξάωρου ζωντανού προγράμματος ο αγώνας, το pre και το post game, καθώς και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Στην κάμερα των καναλιών Novasports μίλησαν όλοι οι πρωταγωνιστές τόσο από τον Ολυμπιακό όσο και από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μεταξύ των οποίων και ο τεχνικός της, Ντέιβιντ Μόγες. Τα κανάλια Novasports, με την άρτια από κάθε άποψη τηλεοπτική παραγωγή και μετάδοση χάρισαν στους συνδρομητές τους ένα συναρπαστικό βράδυ. Τα αθλητικά κανάλια της Nova ξέρουν να προβάλλουν με το καλύτερο τρόπο το άθλημα, απογειώνοντάς το σε όλες του τις διαστάσεις».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ