2014-03-02 13:31:37
Φωτογραφία για To νέο Nissan NOTE Taxi κοντά στους επαγγελματίες αυτοκινητιστές της Βόρειας Ελλάδας
Στις 22 και 23 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση γνωριμίας και οδήγησης του νέου Nissan NOTE Taxi, για τους επαγγελματίες του κλάδου, στην κάθετη μονάδα Nissan της LION Hellas, επί του 7ου χλμ της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, όπου εκπρόσωποι συνδέσμων και σωματείων Taxi της περιφέρειας Θεσσαλονίκης έδωσαν το δυναμικό παρόν.

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε και κλήρωση με δώρο ένα σετ ελαστικών της ΥΟΚΟΗΑΜΑ.

Οι επαγγελματίες αυτοκινητιστές που βρέθηκαν εκεί, είχαν την ευκαιρία να δουν και να γνωρίσουν από πρώτο χέρι τo αυτοκίνητο, καθώς και τα αδιαμφισβήτητα πλεονεκτήματα που προσφέρει η έκδοση Taxi, του νέου Nissan NOTE.

H ευρυχωρία του, η πρωτοποριακή τεχνολογία που ενσωματώνει για την κατηγορία του, τα συστήματα ασφαλείας που διαθέτει και προπάντων η οικονομία στην κατανάλωση, χωρίς να θυσιάζονται οι επιδόσεις, είναι μερικά μόνο από τα ασύγκριτα πλεονεκτήματα και της έκδοσης Taxi του νέου Nissan NOTE.

Το νέο Nissan ΝΟΤΕ 1,5 dCi αποδίδει 90PS, έχει κατανάλωση καυσίμου που ξεκινά από 3,2l/100km και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας !

Με μια άκρως ελκυστική τιμή που ξεκινά από 13.690€ και με τη μακρά παράδοση της Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε στην πώληση και υποστήριξη των επαγγελματικών οχημάτων, το νέο Nissan NOTE 1,5 dCi, αποτελεί μια πρώτης τάξεως επιλογή για τον επαγγελματία αυτοκινητιστή.
autocarnet.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ