2014-03-02 22:04:59
Φωτογραφία για Θρίαμβος του Παναθηναϊκού: 3-0 τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη!!!
Ο Ολυμπιακός μπορεί να είχε την «ταμπέλα» του απόλυτου φαβορί στην εν Ελλάδι «μητέρα των μαχών» που διεξήχθη την Κυριακή, για την 27η αγωνιστική της Super League ωστόσο στο «Καραϊσκάκη» υπήρχε μόνο μία ομάδα και αυτή δεν ήταν άλλη από τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι», πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και εκμεταλλευόμενοι τα πολλά λάθη των παικτών του Μίτσελ και την κούραση που έβγαλαν οι Πειραιώτες μετά τη νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, συνέτριψαν με 3-0 τους «ερυθρόλευκους» και τους υποχρέωσαν στην πρώτη τους φετινή τους ήττα.

Ο Πράνιτς άνοιξε το σκορ για το «τριφύλλι» στο 45’, ο Μπέργκ έκανε το 2-0 στο 68’, ενώ το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο Αμπέιντ στο 90’.

Στο 78ο λεπτό ο Τσόρι έχασε πέναλτι, καθώς έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Καπίνο.

Ποτήρι στον Αναστασίου

Πάντως το παιχνίδι επισκιάστηκε από ένα θλιβερό περιστατικό. Πιο συγκεκριμένα, δευτερόλεπτα μετά τον καταλογισμό πέναλτι στους «ερυθρόλευκους» κι ενώ ο Γιάννης Αναστασίου διαμαρτυρόταν για την απόφαση του διαιτητή, ένα κύπελλο με αναψυκτικό που εκτοξεύτηκε απ’ την εξέδρα πίσω απ’ τον πάγκο τον χτύπησε στο κεφάλι.


Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» χτύπησε κι έπεσε στο έδαφος και πάνω του έσπευσαν για τις πρώτες βοήθειες το ιατρικό τιμ, ενώ δίπλα του βρέθηκε και ο Μίτσελ. Πάντως ευτυχώς ο Αναστασίου δεν τραυματίστηκε σοβαρά κι έτσι μετά από κάποια λεπτά σηκώθηκε και συνέχισε το κοουτσάρισμα της ομάδας του.

Πάγωσαν με τον Ολαϊτάν

Aναστάτωση προκλήθηκε στο 30ο λεπτό, όταν ο Ολαϊτάν έπεσε στον αγωνιστικό χώρο. Ο άσος του Ολυμπιακού μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου, ενώ στη συνέχεια έγινε αλλαγή.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του, ο επιθετικός του Ολυμπιακού για αδιευκρίνιστο λόγο μέχρι στιγμής έχασε τις αισθήσεις του και, πέφτοντας στο χορτάρι, χτύπησε στον αυχένα.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 0-3

Γκολ: 45' Πράνιτς (ΠΑΟ), 68' Μπεργκ, 89' Αμπέιντ

0-1: Ο Μπεργκ, μετά από γρήγορη αντεπίθεση των «πράσινων» έγινε αποδέκτης της μπάλας και τροφοδότησε τον Πράνιτς, ο οποίος με ένα συρτό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

0-2: Ο Μπεργκ βρέθηκε μόνος του στο κενό χώρο, μετά από βαθιά πάσα του Λαγού και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Ρομπέρτο, δίνοντας «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του.

0-3: Με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Αμπέιντ έστειλε για τρίτη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Ρομπέρτο.

Κίτρινες: Εντιγκά, Χολέμπας - Λαγός

Πέναλτι: Ο Ολυμπιακός κερδίζει πέναλτι στο 78ο λεπτό για σπρώξιμο του Κουτρουμπή στον Βαλντές μέσα στη μεγάλη περιοχή. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Τσόρι, ο οποίος έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Παναθηναϊκού.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο (67' Φουστέρ), Μανωλάς, Μαρκάνο (46' Αβραάμ Παπαδόπουλος), Χολέμπας, Μανιάτης, Εντινγκά, Ντομίνγκες, Κάμπελ, Πέρεζ, Ολαϊτάν (35' Βαλντέζ)

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Νάνο, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Πράνιτς, Λαγός, Ζέκα, Αμπέιντ, Ατζαγκούν, Μπεργκ (76' Πέτριτς)

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος

Bοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Γρεβένης (Χαλκιδικής)

Οι παίκτες του Παναθηναϊκου πανηγυρίζουν το γκολ του Πράνιτς

Ο Πέρεζ μονομαχεί με τον Τριανταφυλλόπουλο

Ο Ολαϊτάν βρίσκεται στο έδαφος και ο Κουτρουμπής κάνει σήμα να έρθουν οι γιατροί

Ο Λαγός προσπαθεί να ανακόψει τον Ολαϊτάν

Εκπληκτική ατμόσφαιρα από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού

Οι παίκτες των δύο αιωνίων στην καθιερωμένη χειραψία πριν το ξεκίνημα του ντέρμπι

Φωτογραφίες: intime.gr
zougla.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΣ...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΣ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ