2014-03-04 10:54:07
Φωτογραφία για Ποιός μασκαράς κέρδισε τις εντυπώσεις στο Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2014;
Ένας νεαρός φοιτητής φαίνεται ότι καταλαμβάνει, αδιαμφισβήτητα, τον τίτλο του κορυφαίου καρναβαλιστή στο Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2014.

Ο  Στέλιος από τη Θεσσαλονίκη, σπουδάζει στο Πολυτεχνείο της Ξάνθης. Στις αποκριές επινόησε και κατασκεύασε μόνος του μια εκπληκτική και ευφάνταστη μεταμφίεση. Ντύθηκε φωτεινός σηματοδότης, με ένα κοστούμι που τράβηξε τα βλέμματα όπου και αν εμφανίστηκε !

Όπως δήλωσε στο XanthiPress.gr όλη η κατασκευή –που είναι αρκετά βαριά και περιλαμβάνει σιδερένιους σωλήνες !- είναι δική του εξ ολοκλήρου. Το ογκώδες φανάρι με απόλυτα θετική διάθεση και κέφι, αποτέλεσε ένα είδος ατραξιόν για το φετινό θεσμό καιι … ρύθμιζε την κυκλοφορία στο κέφι του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού.

Λόγω της τεράστιας εντύπωσης που προκάλεσε, δεν σταμάτησε να μιλά στους αγνώστους που ενδιαφέρθηκαν για τη μεταμφίεση ενώ φωτογραφήθηκε υπομονετικά με όλους όσους του ζήτησαν να έχουν μια εικόνα κάτω από το φοβερό «φανάρι» του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού.

Η ευρηματικότητα και το χιούμορ είναι η θεμέλια λίθος του Καρναβαλιού και ο νεαρός Στέλιος μάλλον αξίζει την επιδοκιμασία όλων, ίσως και μια διάκριση από το Δήμο της Ξάνθης !
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ