2014-03-04 11:38:37
Φωτογραφία για Ληστές βασάνισαν σύζυγο γνωστού γιατρού στη Φιλοθέη
Ανθρωποκυνηγητό προς κάθε κατεύθυνση έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. για να εντοπίσει τους δύο δράστες από τη Γεωργία που μαζί με έναν ακόμη ομοεθνή τους βασάνισαν με καυτό ατμοσίδερο τη σύζυγο γνωστού δερματολόγου για να την εξαναγκάσουν να τους δώσει χρήματα και χρυσαφικά.

Όπως αναφέρει η Espresso, τα μέλη της σπείρας εισβάλλουν σε πολυτελείς βίλες στα βόρεια προάστια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η σύζυγος του γνωστού δερματολόγου ιδιωτικού νοσοκομείου των βορείων προαστίων υπέμεινε το βασανιστήριό τους. Οι δράστες μάλιστα της έβαλαν καυτό σίδερο στην κοιλιά για να αποκαλύψει που έκρυβε χρήματα και κοσμήματα.

Το διάστημα που πέρασε όσο κράτησαν τα βασανιστήρια ήταν εφιαλτικό. Η γυναίκα ούρλιαζε από τον πόνο και ζητούσε βοήθεια, μην μπορώντας να πιστέψει όσα συμβαίνουν μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Εν τω μεταξύ, ο γιατρός ήταν κλειδωμένος και δεμένος με γραβάτες σε ένα δωμάτιο του σπιτιού.

Οι βασανιστές της σταμάτησαν μόνο όταν τους υπέδειξε ένα σημείο του σπιτιού όπου υπήρχαν χρήματα και κοσμήματα. Οι δύο άντρες απέσπασαν ό,τι βρήκαν και τράπηκαν σε φυγή. Και γι’ αυτό έχει σημάνει συναγερμός στην αστυνομία για τον εντοπισμό τους.
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ