2014-03-04 23:26:37
Φωτογραφία για ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : «ΥΓΕΙΑ, ΔΥΝΑΜΗ, ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ»! (PHOTOS)
Η Ακαδημία του Ολυμπιακού μας έκοψε το απόγευμα της Τρίτης την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα της και άπαντες ευχήθηκαν ένα λαμπρό «αύριο» για τον Θρύλο!

Την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα της έκοψε το απόγευμα της Τρίτης η Ακαδημία του Ολυμπιακού, στις εγκαταστάσεις του Ρέντη! Παρουσία του Αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, κ. Θεοδωρίδη, του προπονητή του Θρύλου, κ. Μίτσελ και του συνεργάτη του, Βίκτορ Σάντσες, αλλά και όλων των προπονητών των τμημάτων, ο κ. Γιώργος Παύλου, ο άνθρωπος που αποτελεί το Α και το Ω στην καθημερινότητα των Ακαδημιών, έκοψε την πίτα και μοίρασε ευχές για ένα λαμπρό, «ερυθρόλευκο» μέλλον.

Ο κ. Θεοδωρίδης πήρε πρώτα τον λόγο και ευχαρίστησε τους γονείς, για τη στήριξη που παρέχουν προς τα παιδιά τους, προκειμένου να κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους και να αγωνίζονται με την ερυθρόλευκη φανέλα. «Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού μας, ο κ. Μαρινάκης, νοιάζεται όσο κανένας για αυτή την Ακαδημία. Για αυτό τον λόγο διαρκώς επενδύει και αναπτύσσει τη δουλειά που γίνεται εδώ. Να είστε σίγουροι ότι τα παιδιά σας είναι σε καλά χέρια και εύχομαι και εσείς, αλλά και τα παιδιά, να έχετε υγεία, δύναμη και να προχωράτε μπροστά», πρόσθεσε ο Αντιπρόεδρος της ομάδας μας.


Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο κ. Στορκ. Αφού ευχαρίστησε τον κ. Παύλου και τον κ. Μίτσελ για τη συνεργασία που έχουν σε όλους τους τομείς, μίλησε για το ταλέντο και την ανάπτυξή του. «Είμαι πολύ χαρούμενος που οι ποδοσφαιριστές μας από την Ακαδημία έχουν τη δυνατότητα να προπονούνται στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού και να παίρνουν ευκαιρίες σε ματς όπως εκείνα του Κυπέλλου. Αποκτούν πολύτιμες εμπειρίες και αυτό είναι πολύ σημαντικό», πρόσθεσε και συνέχισε: «Θέλω να τονίσω ξανά πόσο σημαντική είναι η βοήθεια και η στήριξη που έχει αυτή η Ακαδημία απόν το πρόεδρο του Ολυμπιακού, τον κ. Μαρινάκη. Μας παρέχει όλα όσα έχουμε ανάγκη, τις υψηλότερες υποδομές για το καλό των παιδιών και για να παραμένει αυτή η Ακαδημία στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.

Το σημαντικό για εμάς, σε όλες τις ηλικίες παιδιών με τις οποίες δουλεύουμε, δεν είναι μόνο το να αναπτύσσουμε το ταλέντο τους, αλλά να τους κάνουμε καθημερινά να μαθαίνουν να ζουν σε περιβάλλον ομάδας. Σε περιβάλλον με συμπαίκτες, προπονητές, συνανθρώπους με τους οποίους μοιράζονται τον ίδιο στόχο. Αυτό είναι εξίσου σημαντικό με το να αναπτύσσουν το ταλέντο τους.

Παράλληλα, όμως, πρέπει να έχουμε επιτυχία. Τι σημαίνει επιτυχία; Είναι οι νίκες, οι τίτλοι, αλλά και οι εμπειρίες που παίρνουμε. Το να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι στο Champions League Νέων είναι για εμάς επιτυχία. Πρέπει πάντα να μαθαίνουμε στα παιδιά μας να έχουν πνεύμα νικητή. Να γαλουχούνται μέσα σε περιβάλλον με νίκες και επιτυχίες. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά μας.

Για να έρθει η επιτυχία, όμως, πρέπει να δουλέψουμε σωστά και το ταλέντο μας. Έχουμε πολύ ταλέντο και πρέπει να το βοηθήσουμε να φανεί. Όλα τα παιδιά έχουν ταλέντο, όμως εδώ προσπαθούμε καθημερινά να το επεξεργαζόμαστε και να το αναπτύσσουμε, για να έχουμε επιτυχία»!

Ο κ. Παύλου ήταν εκείνος που πήρε εν συνεχεία τον λόγο, τονίζοντας: «Η αγάπη του κ. Μαρινάκη για αυτή την Ακαδημία τον ωθεί στο να επενδύει διαρκώς. Με μεγάλες υποδομές, σπουδαίες υποδομές. Διαρκώς προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε, με νέα γήπεδα, νέα γυμναστήρια, αλλά και με διαρκή αναβάθμιση σε έμψυχο υλικό. Πρόσφατα ήρθε μαζί μας και ο κ. Γεωργάτος, ο οποίος με την εμπειρία του μπορεί να μας βοηθήσει. Φυσικά και οι άνθρωποι από το εξωτερικό που δουλεύουν μαζί μας, ο κ. Στορκ, ο κ. Γιουνγκ, κάνουν ό,τι το καλύτερο για να χτίζεται σωστά το μέλλον των παιδιών μας. Να ευχηθώ και εγώ από την πλευρά μου υγεία στα παιδιά και στους γονείς και κάθε επιτυχία»!

Όλοι οι νεαροί αθλητές της Ακαδημίας του Θρύλου μας, εν συνεχεία, πήραν το κομμάτι τους από την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα. Οι τυχεροί που βρήκαν τα φλουριά ήταν οι εξής νεαροί αθλητές:

Κ20: Σιώπης Δημήτρης

Κ17: Μακροστέργιος Γιώργος

Κ16: Αγγελόπουλος Γιάννης

Κ15: Αγγελόπουλος Γιάννης

Κ14: Ιωαννίδης Φώτης

Κ13: Βαν Μπάαλ Κέβιν

Κ12: Τζόρβας Δημήτρης

Κ11: Κίτσος Φώτης

Κ10: Οικονόμου Κωνσταντίνος

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφίες από την εκδήλωση,
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ