2014-03-05 13:51:31
Φωτογραφία για Παίκτης της Ίντερ από τη νέα σεζόν ο Βίντιτς
Παίκτης της Ίντερ από τη νέα αγωνιστική σεζόν θα είναι ο Νεμάνια Βίντιτς, όπως ανακοίνωσε επίσημα η Ίντερ. "Είναι ένας από τους πιο δυνατούς αμυντικούς στον κόσμο", δήλωσε ο Έρικ Τοχίρ

πρώτη ηχηρή μεταγραφή της Ίντερ ενόψει της νέας σεζόν είναι γεγονός. Οι "νερατζούρι" ανακοίνωσαν το μεσημέρι της Τρίτης (5/3) μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους ότι ολοκληρώθηκε η συμφωνία τους με τον Σέρβο κεντρικό αμυντικό και ότι ο παίκτης θα αγωνίζεται για λογαριασμό τους από τη σεζόν 2014-15.

Ο 32χρονος αμυντικός αγωνίζεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 2006, όμως το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τους "κόκκινους διαβόλους" και έτσι η ομάδα του Μιλάνου εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και τον έφερε στο "Μεάτσα".

 "Ο Νεμάνια Βίντιτς αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ίντερ από τη νέα σεζόν", αναφέρει η επίσημη Ίντερ για την μεταγραφή του Σέρβου άσου

"Ο Βίντιτς είναι ένας μεγάλος πρωταθλητής. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το κλείσιμο της συμφωνίας που θα φέρει τον Νεμάνια στο Μιλάνο", τόνισε ο ιδιοκτήτης της Ίντερ Έρικ Τοχίρ στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, και πρόσθεσε:


"Είναι ένας από τους πιο δυνατούς αμυντικούς στον κόσμο, τα χαρακτηριστικά του, η διεθνής εμπειριά, το χάρισμά του ως ηγέτης θα είναι σημαντικότατα για την ομάδα και για την ωρίμανση των νεότερων παικτών μας.

Θα προσθέσει αξία στο σύλλογο και θα ειναι ένα επιπλέον λιθαράκι για τη δημιουργία της μεγάλης Ίντερ. Θα ήθελα τέλος, να ευχαριστήσω τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον Νεμάνια και τον εκπρόσωπό του, για την επαγγελματικότητα που έδειξαν κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων.

Η Ίντερ είναι η πέμπτη κατά σειρά ομάδα στην καριέρα του Νεμάνια Βίντιτς μετά από Σπάρτακ Σουμπότιτσα (2000-01), Ερυθρό Αστέρα (2001-04), Σπαρτάκ Μόσχας (2004-06) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2006-2013), ενώ αξίζει να σημειωθεί πως διαθέτει ένα εντυπωσιακό παλμαρέ τίτλων.

Συγκεκριμένα, έχει στην τροπαιοθήκη του 1 πρωτάθλημα και 2 Κύπελλα Σερβίας, 5 πρωταθλήματα και 3 Κύπελλα Αγγλίας, 5 Σούπερ Καπ Αγγλίας, καθώς επίσης 1 Τσάμπιοςν Λιγκ και 1 Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Νέα πειθαρχική δίωξη σε Βελλή
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Νέα πειθαρχική δίωξη σε Βελλή
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ