2014-03-05 19:01:31
Φωτογραφία για Η Hyundai Motor κερδίζει διακεκριμένο ευρωπαϊκό βραβείο σχεδιασμού
Διεθνή διάκριση έλαβε η Hyundai Motor για το σχεδιασμό μοντέλου της από το διακεκριμένο διαγωνισμό «iF Design Awards 2014». Το νέο Hyundai Genesis κέρδισε το βραβείο σχεδιασμού «iF Product Design του 2014» στην κατηγορία «Μεταφορές/ειδικά οχήματα».

Η διάκριση αυτή του νέου Genesis υπογραμμίζει την παγκόσμια πολιτική της Hyundai στην κατασκευή των κατάλληλων αυτοκινήτων για την κάθε περιοχή. Η εξωτερική σχεδίαση καταδεικνύει μια εξελιγμένη έκφραση της ρευστής γλυπτικής σχεδιαστικής φιλοσοφίας - ένα μακρύ μεταξόνιο και κοντοί πρόβολοι τονίζουν τις κομψές γραμμές και τη φυσική ισορροπία του αυτοκινήτου. Στο εσωτερικό, τα υψηλά επίπεδα τεχνολογίας και εξοπλισμού αναδεικνύουν τις ικανότητές της Hyundai και επιβεβαιώνουν τη δέσμευσή της για την παροχή ποιοτικών οχημάτων πέρα από κάθε προσδοκία .

Διαθέτοντας ένα αυτοκίνητο που συνδυάζει τη βραβευμένη σχεδίαση με υψηλά επίπεδα ενεργητικής ασφάλειας, άνεσης και παθητικής ασφάλειας, οι αγοραστές θα απολαύσουν μια ξεχωριστή εμπειρία που αντανακλά τα μοναδικά χαρακτηριστικά του Hyundai Genesis.


Η κριτική επιτροπή απένειμε το περιζήτητο βραβείο στο πολυτελές sedan μοντέλο της Hyundai μετά από αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης.

Ο κος Peter Schreyer, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Σχεδιασμού της Hyundai Motor Company, σχολίασε : «Η αναγνώριση αυτή από την κριτική επιτροπή του iF αποδεικνύει τη μεταμόρφωση του σχεδιασμού της Hyundai τα τελευταία χρόνια. Το όραμά μου για την μάρκα είναι η δημιουργία περισσότερων σημείων επαφής με τους πελάτες μας. Ο σχεδιασμός είναι η απόλυτη έκφραση της μάρκας και των αξιών της, καθιερώνει τη σύνδεση. Το ολοκαίνουργιο Genesis αποδεικνύει πώς αυτή η εξελιγμένη σχεδιαστική φιλοσοφία των μοντέλων της Hyundai μπορεί να μεταφερθεί σε όλες τις κατηγορίες οχημάτων και να διεγείρει συναισθηματικά το Ευρωπαϊκό κοινό».

Οι νικητές της 61ης τελετής των ετήσιων βραβείων αξιολογήθηκαν από διεθνή επιτροπή εμπειρογνωμόνων. Διοργανώνεται από το International Forum Design GmbH ( iF ) και τα βραβεία αξιολογούν την εξαιρετική σχεδίαση σε τρεις κατηγορίες : προϊόν, συσκευασία και επικοινωνίες.
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ