2014-03-05 20:33:17
Φωτογραφία για ΝΙΚ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ: «ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ»
«Δεν είμαι και ουδέποτε υπήρξα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ» τονίζει ο Νίκος Γιαννόπουλος απαντώντας στο θόρυβο που προκλήθηκε σχετικά με τον πρόλογο που έκανε στο βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα. «Δεν είμαι και ουδέποτε υπήρξα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Ανήκα στην Ομάδα Ρόζα, αλλά, όπως και άλλα μέλη της, δεν εντάχθηκα στο κόμμα. Φυσικά, αυτά είναι γνωστά, ωστόσο διάφοροι κύκλοι σκόπιμα αναφέρονται στον ΣΥΡΙΖΑ για να συντηρούν το αγαπημένο τους τρομοϋστερικό και εμφυλιοπολεμικό κλίμα».

»Είμαι ιδρυτικό μέλος του Δικτύου για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα και με αυτή την ιδιότητα κατάθεσα ως μάρτυρας υπεράσπισης του Δημήτρη Κουφοντίνα, υποστηρίζοντας ότι η 17 Νοέμβρη υπήρξε οργάνωση της επαναστατικής Αριστεράς και οι κατηγορούμενοι ως μέλη της πολιτικοί κρατούμενοι. Με αυτή την έννοια, δέχτηκα με χαρά την πρόταση του συγγραφέα να επιμεληθώ και να προλογίσω το βιβλίο του, το οποίο, επιμένω, είναι εξαιρετικό και αξίζει να διαβαστεί από όσους και όσες δεν έχουν παρωπίδες και ασφυκτιούν μέσα στη «νομιμότητα» των μνημονίων, της λεηλασίας της ζωής μας, της γενικευμένης βαρβαρότητας».


Νωρίτερα με ανακοίνωσή της η Ν.Δ. δια της εκπροσώπου της κ. Άννας Ασημακοπούλου,  καλούσε τον Αλέξη Τσίπρα να αποδοκιμάσει και να απομακρύνει τον κύριο Γιαννόπουλο από τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού όπως τονίζε «σε μια κοινοβουλευτική δημοκρατία, συνεργασία του Αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης με συμπαθούντες την τρομοκρατία, δεν νοείται. Γιατί -εκτός των άλλων- διασύρεται η χώρα μας διεθνώς».

Σε απάντησή του ο ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε: «Πληροφορούμε την κ. Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου πως ο κ. Ν. Γιαννόπουλος ουδέποτε υπήρξε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Κατά τ' άλλα, καλή Σαρακοστή».

Ανταπαντώντας, η κυρία Ασημακοπούλου ανέφερε: «Επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ξεφύγει, του υπενθυμίζουμε: Ο κ. Γιαννόπουλος είναι ιδρυτής της συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ "ΡΟΖΑ". Ο κ. Γιαννόπουλος είναι επίσης, επικεφαλής του "Δικτύου για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα". Το Δίκτυο εκδίδει την εφημερίδα "Δελτίο Θυέλλης" όπου υπεύθυνη Σύνταξης είναι το Μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Μάνια Μπαρζέφσκι, με επίσης πλούσια αρθογραφία υπέρ της τρομοκρατίας και των δολοφόνων της 17Ν. Στο Δίκτυο μετέχει επίσης και ο κ. Γιάννης Αλμπάνης, μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ και διάδοχος του κ. Γιαννόπουλου στην ηγεσία της "ΡΟΖΑ". Το "δίκτυο" είναι καταχωρημένο στο όνομα του κ. Κωνσταντίνου Φώλια, υποψήφιου Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, μέλους της "ΡΟΖΑ" που μαζί με τον κ. Γιαννόπουλο αρθρογραφούν ως στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για την Οργανωτική Συνδιάσκεψη του κόμματος. (εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ "Εποχή")».

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ