2014-03-06 12:14:06
Φωτογραφία για Εντυπωσιάστε κατά την άφιξη σας στο γάμο σας!
Ονειρευόσασταν πάντα ο γάμος σας να είναι ένα παραμύθι σαν αυτό της Σταχτοπούτας ή της Πριγκίπισσας Σίσσυς; Αν στο μυαλό σας είναι τόσο ρομαντική αυτή η στιγμή επιλέξτε να κάνετε την είσοδο σας στην εκκλησία με μια άμαξα Αν πάλι θέλετε κάτι πιο glamour για εκείνη την ημέρα, μια εμπειρία που δύσκολα θα την έχετε στην καθημερινότητά σας, διαλέξτε μια πολυτελή λιμουζίνα ή κάποιο άλλο πολυτελές αυτοκίνητο όπως Jaguar ή Porsche. Για εσάς που είστε λάτρεις του Vintage, δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάτι πιο ταιριαστό από την ενοικίαση ενός αντικέ αυτοκινήτου που θα σας οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας ή του Δημαρχείου.

Ό,τι και αν διαλέξετε, το σίγουρο είναι πως θα εντυπωσιάσετε!

Άφιξη με άμαξα, τι πρέπει να λάβετε υπόψη σας!

Το πρώτο που πρέπει να σκεφτείτε πριν κλείσετε την άμαξα, αλλά και όταν μιλήσετε με τον αμαξά, είναι η απόσταση που το ιππήλατο όχημα θα διανύσει. Σκεφτείτε λοιπόν που θα γίνει ο γάμος σας και τι απόσταση θα έχει από το σπίτι σας γιατί εκτός από το γεγονός ότι οι μεγάλες αποστάσεις στο κέντρο της πόλης είναι πιο δύσκολες απ’ ό,τι στην επαρχία, απ’ αυτό θα εξαρτηθεί και η τιμή που θα σας πει ο αμαξάς, αλλά και ο χρόνος που θα χρειαστείτε για να φτάσετε από το σπίτι σας στην εκκλησία.


Το δεύτερο που θα πρέπει να σας απασχολήσει είναι τι είδους άμαξα θα θέλατε. Οι περισσότερες άμαξες χωρούν τέσσερα άτομα αλλά υπάρχουν και μικρότερες για δύο.  Αν πρόκειται να σας συνοδεύσει μόνο ο πατέρας σας ή ένα άτομο από την οικογένεια σας, η άμαξα των δύο ατόμων σας καλύπτει. Αν όμως σας συνοδεύσουν παραπάνω από ένα άτομο καθώς και τα παρανυφάκια, τότε θα πρέπει να ζητήσετε τη μεγαλύτερη άμαξα, αυτή των τεσσάρων ατόμων. Ζητήστε από τον αμαξά να σας δείξει τα οχήματα που διαθέτει, συζητήστε την καθαριότητά τους καθώς και αυτή του αλόγου, το στολισμό της και σιγουρευτείτε πως την ημέρα του γάμου σας θα σας παραλάβει η άμαξα που είδατε με τον ίδιο αμαξά.

Εντυπωσιακές αφίξεις για το γάμο σας!Τέλος, κάντε την κράτηση από νωρίς, τουλάχιστον 1-2 μήνες πριν. Οι περισσότερες ιππήλατες άμαξες χρησιμοποιούνται για βόλτα στους δρόμους της πόλης και νοικιάζονται με τη διαδρομή από πολίτες και τουρίστες. Τα Σαββατοκύριακα π.χ. είναι ημέρες πολλής δουλειάς για τους αμαξάδες επομένως καλό θα ήταν να μην το αφήσετε για την τελευταία στιγμή, κάντε την κράτηση και δώστε μια προκαταβολή. Η ενοικίαση μιας άμαξας μέσα στην Αττική μπορεί να κοστίσει από 300-500 ευρώ, ενώ η τιμή εξαρτάται από το αν θα είναι μεγάλη η μικρή, πόσα άλογα θα την οδηγούν αλλά και ποια θα είναι η απόσταση που θα διανύσει ο αμαξάς.

Άφιξη με λιμουζίνα ή άλλα πολυτελή αυτοκίνητα

Τι πρέπει να προσέξετε:

Αν έχετε αποφασίσει ότι θέλετε κάποιο πιο πολυτελές μέσο για την άφιξή σας στο γάμο σας, πριν την τελική επιλογή αυτοκινήτου υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας.

Υπάρχουν πολλές εταιρείες που νοικιάζουν πολυτελή αυτοκίνητα όπως λιμουζίνες, porsche, αλλά και vintage αντίκες αυτοκίνητα. Πριν λοιπόν από την τελική σας επιλογή σε κάποια από αυτές τις εταιρείες, βεβαιωθείτε ότι είναι αξιόπιστη, ότι διαθέτει όλες τις απαραίτητες ασφάλειες και εγγυάται ότι θα έχετε ένα παρόμοιο αυτοκίνητο αντικατάστασης στην περίπτωση που πάει κάτι στραβά την ημέρα του γάμου σας.

Εντυπωσιακές αφίξεις για το γάμο σας!Να ξέρετε επίσης, ότι οι περισσότερες από αυτές τις εταιρείες στολίζουν το αυτοκίνητο, καλό θα ήταν να το συζητήσετε πριν το κλείσετε για να δείτε αν περιλαμβάνεται στην τιμή ή τι παραπάνω επιβάρυνση θα έχετε για το στολισμό. Τέλος τις περισσότερες φορές παρέχουν ακόμη και σαμπάνια για την πρώτη σας διαδρομή με τον σύντροφό σας ως ανδρόγυνο.

Πιο συγκεκριμένα:

Όσον αφορά στο κόστος, κάποιες εταιρείες ανάλογα με την εποχή προσφέρουν κάποια πολύ ακριβά μοντέλα σε πολύ καλή τιμή. Η χρέωση μπορεί να είναι είτε 24ωρη είτε για λίγες μόνο ώρες. Αν θα θέλατε και οδηγό, συζητήστε το γιατί οι εταιρίες που ειδικεύονται στην ενοικίαση πολυτελών αυτοκινήτων µπορούν να σας διαθέσουν και οδηγό.

Κλείστε το αυτοκίνητο που θέλετε όσο το δυνατόν πιο σύντομα, καλό θα ήταν η κράτηση να γίνει και 6 μήνες πριν, ειδικά αν ο γάμος σας είναι το καλοκαίρι που αποτελεί μια δημοφιλή εποχή για γάμους.
flowmagazine.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ