2014-03-06 16:44:45
Φωτογραφία για Λείπει η ποδοσφαιρική παιδεία!
Τα λάθη δεν ξεκινούν από τη στιγμή που υποτίθεται πως πρέπει να κάνεις ένα στοιχειώδη αγωνιστικό σχεδιασμό, στην αρχή της χρονιάς. 

Τα πράγματα πάντοτε ξεκινούν λάθος στην Ελλάδα, οι ομάδες δε μαθαίνουν από τα λάθη τους, κυριαρχεί το παρασκήνιο, οι μάνατζερ αλωνίζουν και η ουσία αποσυντονίζει το κοινό.

Μιλώντας για ποδόσφαιρο τα πράγματα είναι απλά για τον ΑΡΗ. Δεν ήταν το ρόστερ κακό, για τον απλούστατο λόγο του μέσου όρου ηλικίας. Με έναν ικανό προπονητή η ομάδα θα είχε αποκτήσει ταυτότητα από το καλοκαίρι. Η παιδεία λείπει όταν μιλάμε για τη μπάλα. Λείπει η οργάνωση, λείπει η ουσία, λείπει το καθαρό μυαλό και ένα από τα κυριότερα σημεία; Μια χούφτα ανθρώπων που να ξέρει από ποδόσφαιρο με τα λιγότερα δυνατά έσοδα. Τότε να είστε σίγουροι πως τα πράγματα θα ήταν καλύτερα από πλευράς αγωνιστικότητας και πορείας στο πρωτάθλημα.  

Καλώς ή κακώς η φετινή χρονιά δεν ενδείκνυται για επιπλέον κριτική. Φυσικά και δε φταίνε οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι έπαιξαν με ότι είχαν, από πλευράς οργάνωσης, από πλευράς χρημάτων. Το μόνο που δεν μπορούμε να αρνηθούμε είναι η στήριξη στο πρόσωπο τους από πλευράς κόσμου, με την προσέλευση του στα γήπεδα της χώρας, αλλά και στο Χαριλάου.


Είναι αστείο να μιλάμε για ποδόσφαιρο και να κάνουμε κριτική και για το σημερινό αγώνα. Είναι αστείο να ρίχνουμε κι άλλες ευθύνες στους παίκτες του ΑΡΗ.

Οι ευθύνες είναι μοιρασμένες στους παράγοντες, στους προέδρους, στους εκτελεστικούς διευθυντές, στους παρατρεχάμενους, στους μάνατζερ, στους επαγγελματίες πρώην οπαδούς και στον ΚΟΣΜΟ που τους στήριξε.

Τα πράγματα είναι απλά. Από το 2004 ο ΑΡΗΣ κατακρεουργείται με τρόπο απαράδεκτο. Εκεί πέφτει το 99,9999% των ευθυνών.Τώρα αρχίζουν οι σκέψεις για το μετά. Την αυριανή μέρα. Την επόμενη μέρα.

Το ΜΕΛΛΟΝ!!!Υπάρχουν άνθρωποι με λεφτά ν’ αναλάβουν για να προχωρήσει η ομάδα με στόχο το ΜΕΛΛΟΝ;

Αν δεν υπάρχουν, τότε πολύ φοβάμαι πως ο ΑΡΗΣ δύσκολα θα σηκώσει κεφάλι!!!

                                                                                                                           Αριστοτέλης Δεληγιάννης
skepastro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
100 χρόνια είναι αυτά!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
100 χρόνια είναι αυτά!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ