2014-03-07 15:40:30
Φωτογραφία για «Δικαιωμένος με την απόφασή μου»
Οι κινητήρες της Mercedes δείχνουν ότι είναι μπροστά από τους υπόλοιπους

Τα αποτελέσματα -μέχρι στιγμής- φαίνεται να δικαιώνουν το αφεντικό της Force India, Βιτζέι Μάγια, για την απόφασή του να αλλάξει προμηθεύτρια εταιρία κινητήρων.

H Force India επέλεξε το 2014 να συνεργαστεί με την Mercedes κάτι που σύμφωνα με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας μπορεί να αποδειχθεί σε μία καλή ευκαιρία ιδιαίτερα στους πρώτους τέσσερις αγώνες της σεζόν.

«Μπορώ να πω ότι η απόφασή μου να συνεργαστούμε με την Mercedes την περσινή σεζόν ήταν η σωστή και τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους. Οι κινητήρες της Mercedes δείχνουν ότι είναι μπροστά από τους υπόλοιπους και περισσότερο αξιόπιστοι. Αυτό δίνει μια τεράστια ευκαιρία για τους πρώτους τέσσερις αγώνες της σεζόν», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της Force India, ο οποίος στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Όλα έχουν να κάνουν με την αξιοπιστία. Μπορείς να κάνεις πολλά στις δοκιμές, αλλά ο αγώνας είναι αγώνας και οι συνθήκες είναι αρκετά διαφορετικές. Μέχρι να γυρίσουμε στην Ευρώπη πολλές ομάδες θα έχουν λύσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και στη Βαρκελώνη θα δούμε πολλές μεγάλες αναβαθμίσεις. Ωστόσο, μαντεύω ότι τα πρώτα τέσσερα γκραν πρι είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τις ομάδες που τροφοδοτούνται με κινητήρες Mercedes».

Πηγή: sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ