2014-03-07 16:01:42
Φωτογραφία για Όταν το Blackberry «τσάκισε» το iPhone
Μια προσφορά της γερμανικής T-mobile θυγατρικής της Deutsche Telekom ήταν ικανή να προκαλέσει πανδαιμόνιο.

Η εταιρία πρότεινε σε χρήστες Blackberry να ανταλλάξουν το κινητό τους με ένα iPhone 5S προσφέροντας επιδότηση σε όσους έφερναν το παλαιό τους τηλέφωνο. Το γεγονός εξαγρίωσε τους χρήστες Blackberry της εταιρίας οι οποίοι μάλιστα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξαπέλυσαν σφοδρές επιθέσεις και διατύπωσαν δριμεία κριτική για την πολιτική της T-mobile. Αυτό ανάγκασε το διευθύνοντα σύμβουλο της T-Mobile John Legere να απολογηθεί μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter λέγοντας « χρήστες τουBlackBerry σας ακούω δυνατά και καθαρά. Αφήστε με δουλέψω με την ομάδα και να τα ξαναπούμε».

Η T-Mobile προκειμένου να κατευνάσει τα πνεύματα έδωσε τη δυνατότητα στους παλιούς χρήστες να έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν το παλαιό μοντέλο Blackberry ή με iPhone 5S αλλά και αυτό δεν άλλαξε το κλίμα.

Η κίνηση της T-mobile εξαγρίωσε και την Blackberry η οποία εξέδωσε μέσω του διευθύνοντός της συμβούλου μίλησε για ανάρμοστη πρακτική marketing ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι σχέσεις των δύο εταιριών βρίσκονται σε κρίση και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλες εξελίξεις.

Πηγή: fpress
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ