2014-03-07 18:40:43
Φωτογραφία για «ΣΕ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Ή ΜΠΑΓΕΡΝ Ο ΦΑΝ ΠΕΡΣΙ, ΑΝ ΗΞΕΡΕ...»
Σε άλλη ομάδα θα πήγαινε ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι αν ήξερε εξ αρχής ότι ο Άλεξ Φέργκιουσον θα έφευγε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με τον Ράιμοντ Φερχέιεν.

Δυστυχισμένος είναι ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι που έχει προπονητή του τον Ντέιβιντ Μόγιες, όπως δήλωσε ο βοηθός του Φαν Χάαλ στην ομάδα της εθνικής Ολλανδίας. Ο 30χρονος επιθετικός θα πήγαινε στην Μπαρτσελόνα ή στην Μπάγερν αν ήξερε ότι ο Άλεξ Φέργκιουσον θα φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Ήταν για χρόνια στην Άρσεναλ και δεν κατάκτησε τίποτα. Μετά πήγε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ώστε να κατακτήσει κάποια πράγματα στην καριέρα του, γιατί ήταν ήδη κοντά στα 30», ανέφερε το μέλος του τεχνικού τιμ της εθνικής Ολλανδίας και πρόσθεσε:

«Είχε πολλή πίστη στην Άρσεναλ και ήταν δύσκολο γι 'αυτόν. Ιδανικά, θα ήθελε να τελειώσει την καριέρα του στην Άρσεναλ κατακτώντας τρόπαια».

Ο 42χρονος Ολλανδός συμπλήρωσε: «Ήξερε ότι αυτό δεν θα γινόταν και έτσι έπρεπε να φύγει. Πήρε μια δύσκολη, αλλά σωστή απόφαση. Είχε μια πολύ επιτυχημένη πρώτη χρονιά, κατακτώντας τον τίτλο και μετά σκεφτόταν και για το Τσάμπιονς Λιγκ» και κατάληξε:

«Τότε, ξαφνικά, αποσύρθηκε ο Φέργκιουσον. Πώς νομίζετε ότι ένιωσε; Αν ήξερε ότι θα γινόταν αυτό και πάλι θα έφευγε από την Άρσεναλ, γιατί αν έμενε, θα σήμαινε μηδέν τρόπαια. Θα έφευγε, αλλά θα πήγαινε στην Μπαρτσελόνα ή στην Μπάγερν».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ