2014-03-07 18:46:54
Φωτογραφία για Καίει τον Πιστόριους η κατάθεση της πρώην συντρόφου του
Για πέμπτη ημέρα συνεχίζεται η δίκη του Όσκαρ Πιστόριους για τη δολοφονία της συντρόφου του Ρίβα Στέενκαμπ στις 14 Φεβρουαρίου 2013.

Σήμερα κατέθεσε μία πρώην σύντροφος του Παραολυμπιονίκη και οι αποκαλύψεις δεν ήταν και θετικές για τη φυσιογνωμία ή το παρελθόν του Πιστόριους.

Αναφερόμενη στο τέλος της σχέσης τους, η Σαμάνθα Τέιλορ αποκάλυψε ότι αυτή δεν είχε τελειώσει επισήμως όταν ο Πιστόριους άρχισε να βγαίνει με τη Στέενκαμπ, τονίζοντας ότι εκείνος δεν είχε διστάσει να την απατήσει δύο φορές στο παρελθόν.

Όλα τελείωσαν οριστικά όταν ο Παραολυμπιονίκης την απάτησε με την αδικοχαμένη Στέενκαμπ, μία υπόθεση που ο συνήγορος του Πιστόριους διαψεύδει κατηγορηματικά, λέγοντας ότι υπάρχουν email που αποδεικνύουν ότι ο πελάτης του δεν είχε ερωτική σχέση με την Τέιλορ όταν άρχισε να βλέπει τη Στέενκαμπ, με τη γυναίκα να επιμένει ότι δεν ισχύει αυτό και ότι ο σύντροφός της ήταν άπιστος.


Όσον αφορά και Στην υπόθεση του πυροβολισμού την οποία ο Πιστόριους διαψεύδει, η Τέιλορ κατέθεσε πως ο Παραολυμπιονίκης εξοργίστηκε μ' έναν αστυνομικό και πυροβόλησε στον αέρα μέσα από την ηλιοροφή του αυτοκινήτου του.

Η γυναίκα επεσήμανε ότι ένας αστυνομικός σταμάτησε τον αθλητή για υπερβολική ταχύτητα και παρατήρησε το όπλο στο κάθισμα του αυτοκινήτου, του έκανε παρατήρηση ότι δεν μπορούσε να το αφήνει εκεί. Η Τέιλορ υποστήριξε ότι ο Πιστόριους γέλαγε ενώ πυροβολούσε μέσα από την ηλιοροφή.

Επίσης, ισχυρίστηκε ότι ο αθλητής δεν άφηνε στιγμή το όπλο του και το κουβαλούσε πάντα πάνω του, ενώ ήταν ένας άνδρας που μπορούσε να έχει πολλές εκρήξεις θυμού.

Η συνεδρίαση διακόπηκε δύο φορές όταν η μάρτυρας ξέσπασε σε λυγμούς, ενώ κατέθετε.

Όπως μεταδίδει η ρεπόρτερ του BBC, η κατάθεση της Τέιλορ είναι πολύ κρίσιμη για την εισαγγελία όσον αφορά στην υπόθεση δολοφονίας της Στέενκαμπ, καθώς ο Πιστόριους σκιαγραφείται ως ένας οξύθυμος, απερίσκεπτος κάτοχος όπλου.

Αν ο Παραολυμπιονίκης κριθεί ένοχος, μπορεί να καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη.

Πηγή: Real
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ