2014-03-08 13:07:46
Φωτογραφία για ΣΛΟΥΚΑΣ : Ο ΚΑΘΕ ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...
Ο Κώστας Σλούκας μίλησε στο "Euroleague Greece" για την προσπάθεια του Ολυμπιακού, το τρίποντο του Κιθ Λάνγκφορντ που τους "καθάρισε", όπως τόνισε, αλλά και τον κόσμο που στήριξε ξανά τους ερυθρόλευκους.

Αναλυτικά Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από την Αρμάνι Μιλάνο με 86-88 σε ένα παιχνίδι, όπου οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη έκαναν τεράστια προσπάθεια να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα, όμως οι Ιταλοί ήταν εκείνοι που στο τέλος πανηγύρισαν τους δύο βαθμούς και την εκτός έδρας νίκη.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης ξεκίνησαν ιδανικά την αναμέτρηση, αλλά σταδιακά η ομάδα του Λούκα Μπάνκι ισορρόπησε, πέρασε σταθερά μπροστά στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε το θετικό αποτέλεσμα μέσα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Οι Ιταλοί είχαν υψηλά ποσοστά, έπαιξαν παθιασμένα απέναντι στους ερυθρόλευκους και πλέον έγιναν το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης και του πλεονεκτήματος της έδρας στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.


Ο τεχνικός της Μιλάνο δεν θα μπορούσε παρά να είναι απόλυτα ικανοποιημένος για τη νίκη της ομάδας του, η οποία είναι και η δεύτερη φετινή εκτός έδρας στην Euroleague, δίνοντας παράλληλα και συγχαρητήρια στους παίκτες του. Είχε προηγηθεί η νίκη στη Γερμανία επί της Μπάμπεργκ για την πρώτη φάση της διοργάνωσης.

"Σίγουρα ήταν υψηλά τα ποσοστά ευστοχίας της Αρμάνι Μιλάνο. Ο κάθε παίκτης έδωσε την ψυχή του στο γήπεδο, όλοι κάναμε το καλύτερο για να πάρουμε τη νίκη. Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά συνεχίζουμε", ανέφερε ο Κώστας Σλούκας ερωτηθείς για τα σουτ που έβαλαν οι Ιταλοί, αλλά και για τον τρόπο που αγωνίστηκαν απέναντι στον Ολυμπιακό.

Στη συνέχεια ο Έλληνας γκαρντ αναφέρθηκε στα στοιχεία που ήθελε να βγάλει ο Ολυμπιακός στο γήπεδο πριν την έναρξη του αγώνα, αλλά και στο ξεκίνημα του: "Στόχος μας ήταν να βγάλουμε ενέργεια, να καταφέρουμε να παίξουμε καλά στην άμυνα και μπορέσουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Όλοι οι παίκτες, όπως είπα πριν δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό για να κερδίσει η ομάδα. Χάσαμε δύο βολές με τον Ντάνστον στα κρίσιμα σημεία, το τρίποντο του Λοτζέσκι που μπορούσε να στείλει τη διαφορά στο τέσσερα, αλλά και το τρίποντο του Λάνγκφορντ που μας "καθάρισε".

Όσον αφορά την απουσία του αρχηγού της ομάδας, Βασίλη Σπανούλη και το αν στοίχισε στους ερυθρόλευκους, ο Κώστας Σλούκας είπε: "Ο Βασίλης (Σπανούλης) είναι ο ηγέτης της ομάδας. Αυτό το γνωρίζουν όλοι. Από εκεί και πέρα, η ομάδα μπορούσε να κερδίσει και χωρίς τον Σπανούλη. Το έδειξε σήμερα και έδειξε και με τη Φενέρμπαχτσε, πώς υπάρχει ομάδα από πίσω. Στόχος μας τώρα είναι να κερδίσουμε στη Βαρκελώνη.

Η Μιλάνο έχει προβάδισμα για την δεύτερη θέση, αλλά μπάσκετ είναι δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Όπως είπα εμείς κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι δεν μας ενδιαφέρουν τι κάνουν οι άλλοι".

Τέλος, ο Κώστας Σλούκας δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην παρουσία του κόσμου που γέμισε το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να ενισχύσει την προσπάθεια των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα απέναντι στους Ιταλούς: "Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ παίρνουμε δύναμη από αυτόν και ελπίζω να συνεχίσει να μας ενισχύει".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ