2014-03-08 21:54:09
Φωτογραφία για ΠΑΟΚ: Το πλάνο νίκης του Γεωργιάδη
Σε ρυθμούς ντέρμπι κινούνται στον ΠΑΟΚ

Με επιθετικούς προσανατολισμούς και πίεση ψηλά θα παραταχθεί ο «δικέφαλος του Βορρά» προκειμένου να μην επιτρέψει στους «ερυθρολεύκους» να κάνουν παιχνίδι πρωτοβουλίας.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης ανέλαβε να οδηγήσει την ομάδα μετά τη λύση της συνεργασίας του Χουμπ Στέφενς με τον ΠΑΟΚ. Πρώτος στόχος του Έλληνα τεχνικού είναι να «φτιάξει» το κλίμα στα αποδυτήρια ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμος από κάθε άποψη ο «δικέφαλος του Βορρά» και φυσικά να επιστρέψει στις νίκες.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν έχει καταλήξει οριστικά στα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την ενδεκάδα, στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας. Θα περιμένει να δει και την κατάσταση του Κώστα Κατσουράνη, αλλά και του Μίροσλαβ Στοχ στην προπόνηση του Σαββάτου για να βγάλει τα τελικά συμπεράσματα.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Γλύκος, δεξιά στην άμυνα ο Σκόνδρας ή ο Κίτσιου, αριστερά ο Τζαβέλλας και τις δύο θέσεις των στόπερ διεκδικούν τρεις παίκτες. Κατσουράνης, Βίτορ και Ινσαουράλδε. Τα δύο χαφ στον άξονα θα είναι οι: Κάτσε και Νάτχο, δεξιά ο Λούκας, αριστερά ο Λάζαρ και επιθετικό δίδυμο ο Σαλπιγγίδης με τον Αθανασιάδη.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ