2014-03-08 23:42:20
Φωτογραφία για Φαβορί για τον πάγκο της Εθνικής ο Πεδουλάκης
Ο Αργύρης Πεδουλάκης λίγες ώρες μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό φαίνεται πως θα αποτελέσει το νέο τεχνικό της Εθνικής μας ομάδας.

Η ΕΟΚ μπορεί να μην έχει ανακοινώσει ακόμη το νέο τεχνικό της Εθνικής μας ομάδας με το όνομα αυτού πολύ πιθανό να είναι ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Και καθόλου απίθανο αυτό να μην γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες από την στιγμή που πλέον ο Έλληνας τεχνικός δεν δεσμεύεται με κάποια ομάδα μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό.

Μετά την εξασφάλιση της wild card για το προσεχές Μουντομπάσκετ που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Ισπανίας και της κλήρωσης αυτού η Εθνική μας ομάδα παραμένει ακέφαλη και σε αναζήτηση του διαδόχου του Αντρέα Τρινκιέρι.

Ο ισχυρός άνδρας του ελληνικού μπάσκετ και πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος δείχνει εδώ και καιρό να είχε πάρει την απόφασή του όσον αφορά το νέο τεχνικό της Εθνικής ανδρών με αυτόν να φαίνεται πως είναι ο Πεδουλάκης.


Η απόφαση εξάλλου της διοίκησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να προχωρήσει σε λύση του συμβολαίου του φαίνεται να του λύνει τα χέρια τη στιγμή που τα ονόματα των Παναγιώτη Γιαννάκη και Φώτη Κατσικάρη είναι πάντα στα υπόψη του. Όπως φαίνεται όμως όχι η πρώτη του επιλογή όπως φάνηκε από τη στάση του όλο αυτό το διάστημα.

Εξάλλου ο Πεδουλάκης είχε βρεθεί ένα βήμα πριν την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής μας ομάδας όταν δεν είχε ακόμα συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και πριν την απόφαση της ΕΟΚ να δοθεί το χρίσμα στον Αντρέα Τρινκιέρι. Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ιταλός τεχνικός συνεχίζει να δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ