2014-03-09 11:03:48
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ηλικιωμένη άφησε 1 εκατομμύριο ευρώ στους γείτονες!!!
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι συγγενείς μιας ηλικιωμένης στην Κάλυμνο, όταν άνοιξαν τη διαθήκη της. Οι ίδιοι πίστευαν ότι ήταν οι κληρονόμοι, όμως η πραγματικότητα τους διέψευσε, αφού η 91χρονη φέρεται να άφησε ένα εκατ. ευρώ στους γείτονες!...

Την Τρίτη 13 Μαρτίου θα καθίσουν στο εδώλιο οκτώ άτομα και συγκεκριμένα, το ζευγάρι των γειτόνων της, μία συμβολαιογράφος και πέντε μάρτυρες που φέρονται να εμπλέκονται στην σύνταξη της διαθήκης. Η παραπομπή των κατηγορουμένων έγινε με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κω μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας για μία εκ των μηνύσεων που έχουν καταθέσει στη δικαιοσύνη οι συγγενείς της 91χρονης και αφορά τα αδικήματα της ψευδούς βεβαίωσης, ηθικής αυτουργίας σε ψευδή βεβαίωση, άμεση συνέργεια σε ψευδή βεβαίωση σε βαθμό κακουργήματος.

Η μήνυση στρέφεται κατά της συμβολαιογράφου που συνέταξε τη διαθήκη, του ζευγαριού των γειτόνων στους οποίους και «περνάει» όλη η περιουσία αλλά και των πέντε μαρτύρων. Σύμφωνα με τις


ίδιες πληροφορίες, στην μήνυση η οποία αποτέλεσε και την αρχή για την άσκηση των διώξεων και εν συνεχεία την παραπομπή των εμπλεκομένων, αφού γίνεται αναφορά στο ιστορικό της υπόθεσης τονίζεται μεταξύ άλλων η κατάσταση στην οποία βρισκόταν η 91χρονη την περίοδο εκείνη και έχοντας μερικές μέρες εξέλθει από το νοσοκομείο.

Σύμφωνα μάλιστα και με την ιατρική βεβαίωση από το νοσοκομείο Καλύμνου η οποία προσκομίστηκε στην δικαιοσύνη, η ηλικιωμένη γυναίκα είχε νοσηλευτεί με διάγνωση «αδυναμία λήψεως τροφής- ληθαργική κατάσταση» και είχε εξέλθει με διάγνωση «στεφανιαία νόσος- αφυδάτωση- γεροντική άνοια- καταβολή». Οι συγγενείς της υποστηρίζουν επίσης πως η ίδια είχε υποστεί το προηγούμενο διάστημα και σοβαρότατο εγκεφαλικό επεισόδιο.
Πηγή
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ