2014-03-16 07:59:06
Φωτογραφία για Πολίτες κόβουν από μόνοι τους το νερό λόγω… κρίσης
Ο ελληνικός λαός αδυνατεί να ανταποκριθεί στην φοροκαταιγίδα που του επιβάλλει η κυβέρνηση. Ένα καινούργιο φαινόμενο φαίνεται πως έχει εμφανιστεί στην περιοχή του Βόλου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΔΕΥΑΜΒ παρατηρείται το φαινόμενο ιδιοκτήτες σπιτιών να προχωρούν με δική τους απόφαση στη διακοπή της υδροδότησης στις εξοχικές κατοικίες τους, προκειμένου να απαλλαγούν από την πληρωμή των πάγιων εξόδων.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Ταχυδρόμος», μέχρι σήμερα καταγράφονται περίπου δέκα τέτοιου είδους περιπτώσεις και αφορούν κυρίως τις περιοχές Πορταριά και Μακρινίτσα. Βέβαια όπως διευκρινίζεται από τη ΔΕΥΑΜΒ οι συγκεκριμένες περιπτώσεις αφορούν κυρίως ιδιοκτήτες, οι οποίοι για χρόνια έχουν να κατοικήσουν τα σπίτια τους, καθώς πρόκειται για εξοχικές κατοικίες.

Ωστόσο, όπως αναφέρεται από την ΔΕΥΑΜΒ, οι συγκεκριμένες περιπτώσεις παρατηρήθηκαν για πρώτη φορά πέρυσι ενώ παλιότερα δεν υπήρχαν τέτοιου είδους περιστατικά.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι στις περιπτώσεις σπιτιών που δεν κατοικούνται, ο ιδιοκτήτης επιβαρύνεται με ένα ετήσιο πάγιο χρέωσης νερού.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ