2014-03-19 17:54:05
Φωτογραφία για Φοιτητής εντόπισε το μοιραίο Μπόινγκ! Φωτογραφίες ντοκουμέντο από το αεροπλάνο να πετά πάνω από ζούγκλα
Καθηλωμένη παρακολουθεί η παγκόσμια κοινή γνώμη το απίστευτο θρίλερ με την τύχη του «εξαφανισμένου» Μπόνιγκ, που δέκα μέρες μετά την εξαφάνιση του κανείς δεν μπορεί να... δώσει ούτε το παραμικρό στοιχείο για το που μπορεί είτε να έχει καταπέσει είτε να έχει προσγειωθεί σε άγνωστο σημείο.

Στο μόνο που συμφωνούν οι ειδικοί είναι πως κάτι συνέβη στην πτήση του 777 με τα στοιχεία να συνηγορούν σε σκόπιμη αλλαγή πορείας του και μεθοδική προσπάθεια να «εξαφανιστεί» από ταραντάρ κλείνοντας ένα ένα τα συστήματα επικοινωνίας του με το έδαφος.

Στο «κυνήγι» του αεροσκάφους δεν έχουν όμως ριχτεί μόνο οι ειδικοί , οι αρχές και οι μυστικές υπηρεσίες δεκάδων χωρών αλλά και εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που χρησιμοποιώντας υπηρεσίες δορυφόρων που είναι διαθέσιμες στους χρήστες του διαδικτύου, «σαρώνουν» και εκείνοι τους ουρανούς αναζητώντας το Μπόινγκ.

Και αυτό που δεν κατάφεραν οι επίσημες οι αρχές πιθανόν να το πέτυχε ένας νεαρός φοιτητής από την Ταιβάν που βρήκε το χαμένο αεροσκάφος!


Μια φωτογραφία από δορυφόρο «απαθανατίζει» την πτήση MH370 ώρες μετά το χρονικό σημείο όπου χάθηκε από τα ραντάρ, να ίπταται πάνω από μια πυκνή ζούγκλα, πετώντας σε πολύ χαμηλό υψόμετρο.

Την φωτογραφία εντόπισε όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής Daily Mail, στην διαδικτυακή υπηρεσία Tomnod, στη μηχανή αναζήτησης χαρτών και την αναδημοσιεύουν σήμερα οι εφημερίδες στη Μαλαισία.

Η αυθεντικότητα της εξετάζεται, ωστόσο προκαλεί πολλά ερωτήματα το γεγονός ότι το αεροσκάφος φαίνεται να ίπταται πάνω από μια δασώδη περιοχή την ίδια ώρα που πολλές εφημερίδες στην Μαλαισία δημοσιεύουν μαρτυρίες χωρικών στα βόρεια της χώρας που δηλώνουν πως είδαν την μέρα της εξαφάνισης του Μπόινγκ ένα μεγάλο αεροπλάνο να πετά πάνω από τις καλύβες τους και μάλιστα να κάνει στροφή και να αλλάζει πορεία.

Τουλάχιστον 9 διαφορετικοί άνθρωποι, αγρότες, ψαράδες και κάτοικοι μικρών χωριών στην περιοχή Κελαντάν της Μαλαισίας έχουν καταθέσει στην Αστυνομία για φώτα που είδαν στον ουρανό εκείνη την μέρα και για έναν πολύ δυνατό ήχο που άκουσαν που παραπέμπει σε κινητήρες αεροσκάφος.

«Δεν έχω ξαναδεί αεροσκάφος να πετά τόσο χαμηλά στην περιοχή μας. Δεν έχω ξαναδεί ένα τόσο μεγάλο αεροπλάνο».

Τέτοιες μαρτυρίες έρχονται να ενισχύσουν τα σενάρια πως ο κυβερνήτης του αεροπλάνο, πιλοτάριζε σε πολύ χαμηλό ύψος για να αποφύγει να εντοπιστεί από ραντάρ, μια τεχνική που χρησιμοποιούν οι πιλότοι των μαχητικών.

Πηγή: exedra.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ