2014-03-20 00:40:08
Φωτογραφία για Alessandra Ambrosio: Τα πιο ωραία πόδια των catwalks
Δεν ξέρουμε βέβαια αν οι προσκεκλημένοι της παρουσίασης κοίταξαν καθόλου τα παπούτσια ή έμειναν μόνο στα υπέροχα πόδια της Βραζιλιάνας, η οποία φορούσε μια σούπερ μίνι φούστα

Τη νέα collection παπουτσιών Schultz του χειμώνα του 2014 παρουσίασε η γνωστή καλλονή Alessandra Ambrosio, η οποία επισκέφτηκε το κατάστημα του οίκου στο Sao Paolo και φωτογραφήθηκε με ένα ζευγάρι υπέροχες κόκκινες ψηλοτάκουνες γόβες. Δεν ξέρουμε βέβαια αν οι προσκεκλημένοι της παρουσίασης κοίταξαν καθόλου τα παπούτσια ή έμειναν μόνο στα υπέροχα πόδια της Βραζιλιάνας, η οποία φορούσε μια σούπερ μίνι φούστα.

Η 32χρονη μητέρα δυο παιδιών, η οποία είναι από τον Ιανουάριο του 2014 το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας του οίκου, αποφάσισε και η ίδια να δοκιμάσει την τύχη της ως σχεδιάστρια μόδας. Πριν από λίγο καιρό λάνσαρε στο Λος Αντζελες τη δική της συλλογή ρούχων, την «Ale», για την οποία έχουν γραφτεί θετικές κριτικές. Η Alessandra έχει μάλιστα πει σε συνέντευξή της ότι η έμπνευση της συγκεκριμένης συλλογής είναι η καθημερινότητα της ίδιας.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ