2014-03-22 20:00:09
Φωτογραφία για Η αξιολόγηση της κομματοκρατίας στην Ελλάδα του 2014
Γράφει η Παπαδοπούλου Χρύσα

Ήρθε στην δημοσιότητα η τροπολογία για την αξιολόγηση των... αποσπασμένων εκπαιδευτικών και δημοσίων υπαλλήλων σε Βουλευτές και κυβερνητικά πρόσωπα. Σύμφωνα με την οποία οι βουλευτές και οι υπουργοί θα αξιολογούν τους εκπαιδευτικούς που είναι αποσπασμένοι στα πολιτικά τους γραφεία! Δηλαδή ο βουλευτής θα αξιολογεί τον εκπαιδευτικό που εργάζεται στο γραφείο του και ο εκπαιδευτικός αυτός, με αυτήν την αξιολόγηση θα συγκρίνεται με τον εκπαιδευτικό της τάξης που εργάζεται στις εσχατιές της χώρας μας!

Κανένα κόμμα κανένας συνδικαλιστής αλλά και καμία ιστοσελίδα (εκπαιδευτική) δεν είδε το άδικο της υπόθεσης και το πέρασαν στα ψιλά !

Σαν ιστοσελίδα μαχόμενων εκπαιδευτικών υπογράφουμε πως οι καθηγητές αυτοί ( Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ -ΔΗΜΑΡ - ΚΚΕ κλπ) που για να υπηρετήσουν σε αυτές τις θέσεις έχουν δώσει συστάσεις κομματικής και ιδεολογικής τοποθέτησης, όταν θα αξιολογηθούν όλοι μα όλοι, θα είναι άριστοι επομένως θα δικαιούνται μισθολογική εξέλιξη - αύξηση μισθού - καλύτερες θέσεις στην εκπαίδευση!


Αν θυμάστε, φίλοι εκπαιδευτικοί, όταν "παίζονταν" η διαθεσιμότητα πήγε να περάσει τροπολογία που θα εξαιρούσε τα παιδιά αυτά συγγνώμη εκπαιδευτικούς, από αυτήν την διαδικασία , αλλά από το "βάρος" της κοινής γνώμης αποσύρθηκε η επίμαχη τροπολογία .

Αλήθεια οι συνδικαλιστές μας , τι γνώμη έχουν για αυτήν την μεθόδευση ; Θα πάρουν θέση ;

Αυτός είναι ο λόγος που μας κάνει να είμαστε αντίθετοι στην αξιολόγηση !

kathigitis.org
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ