2014-03-26 19:27:10
Φωτογραφία για Η συγκίνηση της Μπεκατώρου: Κάνω προσπάθειες για παιδί
Δεν μπόρεσε να κρατήσει την συγκίνησή της η Μαρία Μπεκατώρου όταν μίλησε για τον πελαργό που θα ήθελε να της χτυπήσει την πόρτα. Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε για πρώτη φορά ότι έχει σκοπό να κάνει προσπάθειες για να αποκτήσει ένα παιδάκι.

«Μου τύχανε τα πράγματα στην ζωή μου την επαγγελματική την περίοδο που είχα πει ότι θα ήθελα να κάνω ένα παιδί. Επειδή έχω φτάσει σε μια ηλικία, δεν είμαι και μικρό κορίτσι, δεν θα αποκλείσω ποτέ την εξωσωματική γονιμοποίηση και αν τα καταφέρω, θα βγω και θα το πω και θα πω και χίλια ευχαριστώ στο γιατρό μου που με βοήθησε να κάνω αυτό το παιδί» δήλωσε η παρουσιάστρια και πρόσθεσε: «Έχω σκεφτεί μέσα σε αυτό το χρόνο να προσπαθήσω να κάνω παιδί. Μόλις ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις μου θέλω πολύ να κάνω ένα παιδί και σκέφτομαι σοβαρά και την εξωσωματική γονιμοποίηση. Μακάρι ο Θεός να μου το φέρει! Έχω βρει έναν γιατρό που με έχει αγκαλιάσει, με έχει στηρίξει και με έχει βοηθήσει. Είμαι χαρούμενη γιατί διαισθητικά και μόνο νιώθω ότι είμαι πολύ κοντά στο να κάνω με τον Αντώνη μου το όνειρό μας πραγματικότητα. Είμαι πολύ κοντά σ' αυτό κι εύχομαι ο θεός να βοηθήσει και να τα καταφέρουμε»

Όπως τόνισε η Μαρία Μπεκατώρου θα προσπαθήσει αρκετά για αυτό το "όνειρο" και «ούτε εμμονή θα μου γίνει, ούτε θα επηρεάσει την υπόλοιπή μου ζωή και την σχέση μου με τον άντρα μου»

Πηγή: star
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ