2014-03-28 09:00:24
Φωτογραφία για Μπαλατσινού: Δεν ισχύει το σύμφωνο συμβίωσης Ελένης - Ματέο
Το σύμφωνο συμβίωσης της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου σχολίασε η παρέα του "Πρωινού mou" αλλά η Τζένη Μπαλατσινού διέψευσε την είδηση λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "ξέρω πως δεν ισχύει".

Υπενθυμίζεται ότι η παρουσιάστρια έχει δηλώσει ότι τα έχει βρει και πάλι με την φίλη και κουμπάρα της και άλλωστε αυτό φάνηκε και με την "εμφάνισή" της στην πρωινή εκπομπή του Mega.

"Και πως μπορεί να βρει κάποιος κάτι που έχει συνταχθεί και δεν είναι υπογεγραμμένο; Αυτό είναι λίγο περίεργο" ανέφερε η Τζένη Μπαλατσινού για το σύμφωνο συμβίωσης και πρόσθεσε: "Αυτό είναι κανονικό σύμφωνο συμβίωσης. Ως επί το πλείστον τα περισσότερα έτσι γίνονται. Κάποιος που έχει παντρευτεί και έχει πολλά παιδιά και δεν θέλει να ξαναπαντρευτεί ίσως είναι φυσιολογικό να κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Από εκεί και πέρα δεν ξέρεις αν είναι αυτό, δεν ισχύει. Εγώ ξέρω ότι δεν ισχύει".

Από την πλευρά του ο Πέτρος Κωστόπουλος δήλωσε: "Εφόσον σκοπεύουν να μείνουν μαζί και είναι οφθαλμοφανές ότι αγαπιούνται και γουστάρουνε… και να το βάλουνε σε χαρτί so f^@cking what;»

Πηγή: Πρωινό mou
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ