2014-03-29 08:00:05
Φωτογραφία για Ναταλία Γερμανού: Όταν ήμουν 20 έμεινα έγκυος...
Μίλησε για πρώτη φορά για την άγνωστη εγκυμοσύνη της και την απόφασή της να μην κρατήσει το μωρό, αλλά και για τις σχέσεις της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τα υπόλοιπα μέλη του «Μες στην Καλή Χαρά», η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 Ναταλία Γερμανού.

«Έτυχε όταν ήμουν 20 χρονών να μείνω έγκυος και επέλεξα συνειδητά να μην κρατήσω το παιδί, γιατί πιστεύω ότι ήμουν πολύ μικρή για «να γίνω μάνα». Είναι όμως πολύ προσωπικό θέμα και δεν θα ήθελα να το συζητήσω περισσότερο», είπε η παρουσιάστρια.

Όσο για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να βρίσκεται στο ίδιο μαγαζί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, και την Ευαγγελία Αραβανή χωρίς να ανταλλάξουν κουβέντα: «Δεν ήμασταν μαζί με την Ευαγγελία», απάντησε η ίδια κατηγορηματικά και συμπλήρωσε «Εκείνη ήταν σε άλλο τραπέζι με τον Ηλία Βρεττό και την παρέα τους. Εγώ ήμουν με τον Ηλία Πανταζόπουλο, τον Βασίλη Μπουζιώτη και τον Κώστα Σόμμερ και η Κωνσταντίνα καθόταν αρκετά πιο μακριά, σε άλλο σημείο του μαγαζιού
. Επιπλέον, ήρθε πολύ μετά από μένα και έφυγε πολύ νωρίτερα. Δεν ευνόησαν οι συνθήκες να μιλήσουμε. Νομίζω ότι και οι δύο, χωρίς διάθεση να ωραιοποιήσουμε καμία κατάσταση, έχουμε παραδεχτεί ανοιχτά ότι ναι μεν συνεργαστήκαμε μια χαρά, χωρίς προβλήματα, φίλες όμως δεν υπήρξαμε ποτέ. Δεν έχω λόγο να λέω ψέματα στον κόσμο. Δεν ήμασταν φίλες, απλώς συνεργάτιδες για μία τηλεοπτική σεζόν. Παρέα δεν κάναμε ποτέ. Όντως θα σηκωθώ από το τραπέζι μου για να μιλήσω με έναν άνθρωπο που είναι όμως φίλος μου. Δεν θα χαιρετήσω κάποιον με τον οποίο έχω να βρεθώ πολύ καιρό και υπάρχει αμηχανία. Δεν θα το κάνω ίσως και από διακριτικότητα, για να μη τον φέρω και σε δύσκολη θέση».

Τέλος, ανέφερε στο περιοδικό ΕΓΩ με ποιους από τους πρώην συνεργάτες στον Alpha συνεχίζει να διατηρεί επαφές. «Έχει αλλάξει εξ ολοκλήρου η ομάδα. Ουσιαστικά, από τη δική μου “φουρνιά” έχει μείνει μόνο ο Παύλος Σταματόπουλος, με τον οποίο έχουμε εξαιρετικά καλές σχέσεις. Και με την Κατερίνα (σ.σ. Καραβάτου) όποτε συναντηθώ θα μιλήσουμε. Με την Κωνσταντίνα δεν έχει τύχει να βρεθούμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι αν συμβεί, δεν θα μιλήσουμε».

Πηγή: govastileto
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ