2014-04-01 16:58:18
Φωτογραφία για Η Καλλιμούκου είναι ακόμη θυμωμένη για το υποτιθέμενο ροζ κύκλωμα!
Πριν έναν χρόνο ανυπόγραφα δημοσιεύματα είχαν φωτογραφίσει και μετά κάποια μπλοκ ονόμασαν την Αντωνία Καλλιμούκου σε κάποια σκιώδη, ομιχλώδη και γενικόλογη συμμετοχή σε «ροζ» κύκλωμα.

Έναν χρόνο μετά και αφού όλα αυτά θεωρήθηκαν ανυπόστατα και ανόητα, η Αντωνία, συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη, εξομολογείται: «Με άλλαξε. Τα περιμένω όλα από όλους. Με έκανε να δω τα πράγματα λίγο πιο επιφυλακτικά. Ήμουν που ήμουν καχύποπτη τώρα έχω γίνει λίγο περισσότερο. Αλλά έγινα και πιο δυνατή».

Μιλώντας στην εκπομπή «Joy» που κάνει τις πλέον ουσιώδεις συνεντεύξεις στην ελληνική τηλεόραση, είπε για εκείνη την εποχή: «στην αρχή γέλαγα, μετά, έλεγα "αποκλείεται να το πιστέψει κάποιος που με γνωρίζει". Μετά, είχα έναν πανικό του τι πρέπει να κάνω και πώς να το αντιμετωπίσω. Έπρεπε να είμαι ψύχραιμη. Η ψυχραιμία δεν ήταν στοιχείο του χαρακτήρα μου. Έπρεπε να κλείσω στόματα γιατί εργάζομαι κάπου, έχω μία οικογένεια. Η μαμά μου ήταν η πιο ψύχραιμη. Το μόνο που φοβόταν ήταν να μην αρρωστήσω, να μην στενοχωρηθώ».


Τόνισε ότι ο πρώην σύντροφός της την βοήθησε να σταθεί όταν εκείνη γονάτιζε και μίλησε και για το πώς αποφάσισε να τοποθετηθεί δημόσια και να τραβήξει στο θέμα ακόμη περισσότερη προβολή, παρά τις συμβουλές βετεράνων της επικοινωνίας. «Έγιναν όλα πάρα πολύ αυθόρμητα. Είχα ζητήσει να βγω και να μιλήσω γι' αυτό το πράγμα. Πήρα το ΟΚ λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή και εκείνη την ώρα ό, τι ένιωθα τα είπα. Δεν είχα να ρισκάρω κάτι. Δεν φοβήθηκα μην χάσω τη δουλειά μου… Οι άνθρωποι που έχουν μείνει να το πιστεύουν είναι οι ίδιοι άνθρωποι που είτε επειδή είμαι στον χώρο της τηλεόρασης είτε επειδή έχω υπάρξει μοντέλο θα το σκεφτούν. Είναι οι προκατειλημμένοι άνθρωποι».

Και επειδή ειδικά, όσα πράγματα δεν έχουν υπόσταση ξεχνιούνται εύκολα, καλό θα 'ναι να μην γυρνάμε πίσω σ' αυτά, όλοι μας Πηγή: newpost
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ