2012-04-20 21:10:04
Φωτογραφία για Μεταμεσονύχτια ληστεία-εξπρές στην καρδιά της Νέας Ιωνίας
Ληστεία με κινηματογραφική ταχύτητα είχαμε σε κατάστημα της Λεωφόρου Ηρακλείου, στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της Νέας Ιωνίας, τα ξημερώματα της... Τετάρτης 18 Απριλίου. Ειδικότερα, περίπου στις 4.20 π.μ. δύο άγνωστα άτομα που επέβαιναν σε μηχανή σταμάτησαν έξω από το κατάστημα οπτικών του κ. Στέλιου Μυλώβα, στο ισόγειο του παλαιού δημαρχείου της πόλης, και αφού έσπασαν την πόρτα με καπάκι φρεατίου αφαίρεσαν τα είδη που υπήρχαν στη μπροστινή βιτρίνα για να εξαφανιστούν στη συνέχεια με τη μηχανή.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε μέσα σε περίπου ένα λεπτό και οι ληστές δεν πτοήθηκαν ούτε από την παρουσία του φύλακα που έχουν οι καταστηματάρχες και ο οποίος ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία αλλά ούτε και από το συναγερμό του καταστήματος που τέθηκε σε λειτουργία.

Με αφορμή πάντως και αυτό το περιστατικό ο κ. Μυλώβας, που είναι και Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Οπτικών και Οπτομετρών καταγγέλλει στο xtypos.gr πως το τελευταίο διάστημα γίνονται πολλές ληστείες κατα παραγγελία με τους δράστες να επιλέγουν συγκεκριμένα προϊόντα που δεν διατίθενται ευρέως στο εμπόριο και τα οποία καταλήγουν μετά σε κλεπταδόχους. Το αίτημα που έχει κάνει ο ίδιος με την ιδιότητα του Προέδρου της Ένωσης προς την αστυνομία είναι να πυκνωθούν οι περιπολίες και να γίνονται πιο ουσιαστικοί έλεγχοι από φορολογικές αρχές. Και εδώ ο κ. Μυλώβας αποκάλυψε ότι η Ένωση έχει καταγγείλει τη λειτουργία δύο καταστημάτων οπτικών στη Νέα Ιωνία χωρίς άδεια.
xtypos.eu
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ