2014-04-04 11:00:05
Φωτογραφία για ΤΣΟΡΙ : ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ, ΑΝ...
Άδικο θεωρεί το σκορ του πρώτου αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο Τσόρι και πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός μπορούσε να βάλει κι άλλα γκολ ώστε να καθαρίσει την πρόκριση.

Αυτό ακριβώς θα επιδιώξει να κάνει στην Τούμπα ο Θρύλος, όπως δηλώνει ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός:

«Έχουμε αβαντάζ ενός γκολ, αλλά δεν νομίζω ότι σύμφωνα με την εικόνα που είχαμε το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Η ομάδα έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και νομίζω ότι δικαιούμασταν περισσότερα γκολ. Δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες να σκοράρουμε κι άλλα γκολ, αλλά κρίμα που δεν πήραμε μεγαλύτερη διαφορά. Έτσι και αλλιώς πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι διότι κερδίσαμε μια καλή ομάδα.

Πάμε με ηρεμία στη ρεβάνς. Υπάρχει ένα ακόμα παιχνίδι και έχουμε το πλεονέκτημα της νίκης και στόχος είναι να σκοράρουμε και να νικήσουμε και στην έδρα τους.

Πράγματι είχαμε χάσει εκεί για το πρωτάθλημα, όμως έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να διαχειριστούμε την πίεση. Εμείς θέλουμε να παίξουμε καλά και μπορούμε να επαναλάβουμε μια νίκη επί του ΠΑΟΚ. Μπορούμε να περάσουμε στον τελικό, πιστεύω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και εφόσον είμαστε συγκεντρωμένοι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.

Το πιο σημαντικό είναι να πάρει η ομάδα το αποτέλεσμα που χρειάζεται. Θέλουμε την πρόκριση για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας και να διεκδικήσουμε το Κύπελλο στον τελικό. Δεν έχει σημασία ποιος θα σκοράρει, αλλά να νικήσουμε και να πετύχουμε τον στόχο μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ