2014-04-04 13:44:15
Φωτογραφία για ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΗΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΛΑΣΑΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Απαλλαγμένος από το άγχος της πρόκρισης στους «8» της Euroleague, μετά τα χθεσινά αποτελέσματα Παναθηναϊκού και Φενέρ, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε στην Πόλη την Εφές.

Ήδη από χθες και… άνευ αγώνα ο πρωταθλητής Ευρώπης βρίσκεται στα προημιτελικά της Euroleague και έτσι το αποψινό του παιχνίδι (21:00, Novasports 2) στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην αδιάφορη Εφές Αναντολού, για τη 13η αγωνιστική του Top 16, αποκτά χαρακτήρα... διαδικαστικό.

Η νίκη των «πράσινων» κόντρα στη Μάλαγα με την ταυτόχρονη ήττα της Φενέρμπαχτσε του Ομπράντοβιτς από την Λαμποράλ Κούτσα, χάρισαν στους ερυθρόλευκους το εισιτήριο για τους «8» της διοργάνωσης ακόμα και αν ακολουθήσουν δύο ήττες.

Πάντως οι Πρωταθλητές Ευρώπης δεν είναι σε καμιά περίπτωση… αδιάφοροι. Αυτό που απομένει να κυνηγήσουν είναι το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα, δηλαδή η τρίτη θέση. Η νίκη κόντρα στους Τούρκους δεν τους τη διασφαλίζει, αλλά κάνει τα πράγματα λίγο πιο εύκολα. Αν επικρατήσει ο Ολυμπιακός θα θέλει απλή νίκη την τελευταία αγωνιστική στο ΣΕΦ κόντρα στον Παναθηναϊκό για να πάρει την τρίτη θέση, σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να καλύψει και τη διαφορά των τεσσάρων πόντων με την οποία ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ από τους «πράσινους», στο ματς των «αιωνίων» στον πρώτο γύρο.


Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λείπουν για τον Γιώργο Μπαρτζώκα σε ένα ακόμα παιχνίδι. Εκτός αγωνιστικής δράσης βρίσκονται και σε αυτό το ματς δύο πολύτιμες μονάδες της ομάδας, οι τραυματίες Πρίντεζης και Περπέρογλου. Έτσι ο Έλληνας τεχνικός για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα έχει στη διάθεση του τους Σπανούλης, Πέτγουεϊ, Ντάνστον, Σερμαντίνι, Σλούκα, Κόλινς, Σίμονς, Μάντζαρη, Κατσίβελη, Λοτζέσκι, Παπαπέτρου και Καββαδά.

Προβλήματα υπάρχουν και για τον Βαγγέλη Αγγέλου. Ο Έλληνας τεχνικός των γηπεδούχων δεν θα έχει στη διάθεση του τον τραυματία Μπαλμπάι, ενώ το έργο του δυσκολεύει καθώς το μόνο κίνητρο που έχουν οι παίκτες του είναι μια πιθανή νίκη κόντρα στους back to back Πρωταθλητές Ευρώπης.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ντάνι Ιερεθουέλο (Ισπανία), Γιάκουμπ Ζαμοΐσκι (Πολωνία) και Σάσα Μάριτσιτς (Σερβία).

Οι πρωταθλητές Ευρώπης θα έχουν μαζί τους και πάνω από 200 οπαδούς τους που ταξίδεψαν στην Πόλη προκειμένου να τους βοηθήσουν στο έργο τους και φυσικά να τους αποθεώσουν όπως τους αξίζει!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ