2014-04-06 13:08:18
Φωτογραφία για Η κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως και η συγχώρεση από τη Γωγώ Φαρμάκη - Τι δηλώνει ο Αλέξανδρος Αγγλούπας
Δύο χρόνια μετά τον πυροβολισμό, τότε, που το πανελλήνιο είχε «παγώσει» όταν η ηθοποιός Γωγώ Φαρμάκη δέχτηκε τη σφαίρα από τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Αγγλούπα και οι σχέσεις τους σήμερα έχουν αποκατασταθεί!

Η κατηγορία που βαρύνει τον επιχειρηματία, απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως. Η καρδιά της Γωγώς «μεγάλη», όπως ο ίδιος δηλώνει, αφού η Γωγώ τον έχει συγχωρήσει.

Αποκλειστικές φωτογραφίες της εφημερίδας «Real» αποδεικνύουν το γεγονός! O Αλέξανδρος Αγγλούπας βρέθηκε στο «Θέατρο της Ημέρας» και παρακολούθησε από κοντά την τελευταία παράσταση του θεατρικού έργου «Ασανσέρ» με πρωταγωνίστρια τη Γωγώ Φαρμάκη. «Χάρηκα που ήρθε ο Αλέξανδρος να δει την παράσταση. Μια χαρά αισθάνθηκα» είπε η ηθοποιός στη «Real».

«Ήταν ένα ατύχημα που στοίχισε τόσο στη Γωγώ, όσο και σε εμένα. Κατάφερε να με συγχωρέσει. Αυτό ήταν πολύ για μένα. Παραλίγο να πεθάνει. Τώρα είναι όλα καλά, έχουμε γίνει φίλοι ξανά. Οι σχέσεις μας έχουν αποκατασταθεί από το καλοκαίρι» δήλωσε ο επιχειρηματίας.


Και πρόσθεσε: «Μετά το συμβάν είχα καταρρεύσει. Ήταν η κακιά στιγμή, ένα ατύχημα. Δεν θα ξαναπιάσω όπλο στα χέρια μου, γιατί όσα φέρνει η κακιά στιγμή… Παραλίγο να διαλυθούν δύο οικογένειες. Ο πατέρας μου κατέρρευσε. Δε θα μπορούσα να ζήσω με τις τύψεις».

«Πλέον δεν κάνω όνειρα για το μέλλον. Ότι είναι να έρθει, ας έρθει. Δεν προγραμματίζω και δε λέω πλέον θέλω να κάνω αυτό ή το άλλο», τόνισε η Γωγώ Φαρμάκη στην εφημερίδα.

Καθοριστικό ρόλο στην αποκατάσταση των σχέσεων έπαιξε η αδελφή της Γωγώς και πρώην σύντροφος του Αλέξανδρου, Όλγα Φαρμάκη.

Πηγή: govastileto
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ