2014-04-09 13:21:51
Φωτογραφία για Υπεύθυνη φροντίδα για τους ανθρώπους που αγαπάμε
Η φροντίδα αλλά και υποστήριξη ανθρώπων της τρίτης ηλικίας είναι μια δύσκολη υπόθεση που γίνεται δυσκολότερη στην περίοδο που διανύουμε Μπορούν οι δικοί μας άνθρωποι να έχουν την υποστήριξη και τη φροντίδα που τούς αξίζει και που εμείς θέλουμε να τους παρέχουμε;

Μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την ασφάλεια, τη φροντίδα αλλά και την ποιότητα ζωής που τους παρέχουμε;

Στα ερωτήματα αυτά απαντά εδώ και 20 χρόνια η St George Metropolitan, η δημοφιλέστερη και πιο αξιόπιστη εταιρεία παροχής υπηρεσιών υποστηριζόμενης διαβίωσης στην Ελλάδα.

Με 20ετή παράδοση στην παροχή υπηρεσιών υποστηριζόμενης διαβίωσης, η Άγιος Γεώργιος- St.George Metropolitan συγκαταλέγεται στις 10 καλύτερες Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων που έχουν βραβευτεί από το Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας.

Οι υπηρεσίες που προσφέρονται

«Ξεκινήσαμε με λίγα τεχνικά μέσα και επενδύσαμε στο ανθρώπινο δυναμικό. Στηριχθήκαμε στο δικό μας δημιουργικό και πρωτοποριακό πνεύμα, αλλάζοντας τα μέχρι τότε δεδομένα στην Ελλάδα. Σήμερα η εταιρεία μας στεγάζεται σε τέσσερα σύγχρονα κτίρια σε Γλυφάδα, Παλαιό Φάληρο, Μοσχάτο και Κουκάκι , συνομικής δυναμικής 330 κλινών» λέει ο Παναγιώτης Κουβατσέας εκπρόσωπος της εταιρείας


Αυτό που προσφέρουν τα γηριατρικά κέντρα Άγιος Γεώργιος- St George Metropolitan είναι υψηλή ποιότητα υπηρεσιών στη νοσοκομειακή και ιατρική φροντίδα αλλά και στη νοσοκομειακή και ιατρική φροντίδα.

Ενδεικτικά μόνο μερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρονται από τα συγκεκριμένα κέντρα είναι: πλήρης ιατρική υποστήριξη, τακτικές εξετάσεις, συνοδεία, φυσικοθεραπεία, θεραπευτικό μασάζ, ειδικά μενού για παθήσεις που απαιτούν συγκεκριμένη διατροφή κ.ά

Επίσης η διαμονή στα γηριατρικά κέντρα Άγιος Γεώργιος-St George Metropolitan μπορεί να είναι μόνιμη , προσωρινή, διαμονή στο πλαίσιο προεγχειρητικής ή μετεγχειρητικής φροντίδας, διαμονή αποθεραπείας, διαμονή ανάπαυσης σε συνδυασμό με ολοκληρωμένο τσεκ απ, διαμονή για ομαδικές δραστηριότητες ενασχόλησης και ευεξίας αλλά και συνεχή φροντίδα και περιποίηση.

ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ EY CLUB

Ακόμη και σε περιόδους κρίσης μπορεί κανείς να εξασφαλίσει μια αξιοπρεπή και ασφαλή διαβίωση με όλη την υποστήριξη που απαιτείται και του αξίζει Η κάρτα υγείας ΕΥ club προσφέρει σε όλα τα μέλη της υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών υγείας σε ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ τιμές.

Έτσι μεταξύ των άλλων προνομίων, τα γηριατρικά κέντρα «Αγιος Γεώργιος –St George Metropolitan» προσφέρουν 20% έκπτωση στα μέλη της κάρτας υγείας EY-club εξασφαλίζοντας άμεση πρόσβαση σε μια πλούσια γκάμα υπηρεσιών φροντίδας υγείας και υποστήριξης.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ