2014-04-12 20:44:09
Φωτογραφία για «ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΤΗΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ»
Όλη η Ευρώπη υποκλίνεται στον κορυφαίο γκαρντ της Ευρώπης και αρχηγό των πρωταθλητών Ευρώπης, Βασίλη Σπανούλη!

Μετά και την τρίποντη-βόμβα που πέτυχε σε… νεκρό χρόνο και έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την περασμένη Πέμπτη στο ΣΕΦ, όλοι ασχολούνται μαζί του.

Η ηλεκτρονική έκδοση της «Marca» το Σάββατο, προχώρησε σε... αποκάλυψη όλων όσων ειπώθηκαν μεταξύ του ηγέτη του Ολυμπιακού και του φόργουορντ της Ρεάλ και πρώην ερυθρόλευκου, Γιάννη Μπουρούση, υποστηρίζοντας ότι: «Ο φίλος του Μπουρούση και συνοδοιπόρος στην Εθνική για χρόνια, αλλά και MVP των δύο τελευταίων Euroleague δεν έκρυψε την προτίμησή του. “Θέλουμε την ΤΣΣΚΑ και για αυτό πρέπει να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν μπορεί να θεωρηθεί κάτι δεδομένο. Είναι σαν να συναντά η Μπαρτσελόνα τη Ρεάλ. Όλα είναι ανοιχτά. Βέβαια, στο τέλος της ημέρας, δεν είμαστε εμείς αυτοί που αποφασίζουμε».


Ωστόσο, η εφημερίδα της «Μarca» στο σημερινό της φύλλο, φιλοξενούσε ένα αποθεωτικό δημοσίευμα για τον Βασίλη Σπανούλη!

Συγκεκριμένα, είχε τίτλο: «Άγγελος του Ολυμπιακού και δαίμονας της Μαδρίτης», ενόψει και των αγώνων ανάμεσα στους ερυθρόλευκους και τη «βασίλισσα», στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Μέσα στο δημοσίευμα, γίνεται αναφορά στο τρίποντο από τα 8 μέτρα που πέτυχε ο αρχηγός στο παιχνίδι με τους «πράσινους», ενώ αναφέρετε και στους Ντάνστον, Λοτζέσκι, Πρίντεζη και Περπέρογλου. Ακόμα, επισημαίνεται ότι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για έναν από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη που όποτε τα παιχνίδια βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού και η μπάλα… καίει, ο ίδιος αναλαμβάνει δράση!

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι τον Ντάνστον τον παρομοιάζει με τον Κάιλ Χάινς τον σέντερ –πλέον- της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Στη συνέχει το δημοσίευμα «κρούει» τον κώδωνα του κινδύνου στη Ρέαλ Μαδρίτης και τονίζει ότι έπαιξε με τη φωτιά που προτίμησε τον Ολυμπιακό, χάνοντας στο Κάουνας από τη Ζαλγκίρις. Επίσης, γίνεται σύγκριση ανάμεσα στον back2back πρωταθλητή Ευρώπης και τον Παναθηναϊκό, λέγοντας ότι οι ερυθρόλευκοι είναι πιο δύσκολος αντίπαλος, απ’ ότι οι «πράσινοι».

Τέλος, φρεσκάρει τη... μνήμη των Μαδριλένων, θυμίζοντάς τους τον περυσινό τελικό της Ευρωλίγκας στο Λονδίνο, όπου κέρδιζαν με 17 πόντους και τελικά έχασαν και οι πρωταθλητές Ευρώπης κατέκτησαν τη δεύτερη σερί Ευρωλίγκα τους. Ο Βασίλης Σπανούλης πέτυχε σε εκείνο το παιχνίδι 22 πόντους, όντας ο καλύτερος παίκτης του Θρύλου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ