2014-04-21 14:05:06
Φωτογραφία για Συνελήφθη Αλβανός διαρρήκτης που είχε ρημάξει σπίτια στον Ωρωπό
Συνελήφθη το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας από αστυνομικούς του Τ.Α. Ωρωπού, σε συνεργασία με... αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, ένας υπήκοος Αλβανίας, 33 ετών, για διαρρήξεις-κλοπές από σπίτια στον Ωρωπό.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο συλληφθείς από κοινού με άγνωστο αριθμό συνεργών του είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα και διέπρατταν διαρρήξεις-κλοπές από οικίες στην προαναφερθείσα περιοχή.

Ειδικότερα, αφού εντόπιζαν σπίτια των οποίων οι ένοικοι απουσίαζαν, παραβίαζαν, κυρίως βραδινές ώρες, παράθυρα ή μπαλκονόπορτες και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα, ηλεκτρικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα. Μέχρι στιγμής έχει εξακριβωθεί ότι το τελευταίο δεκαήμερο έχουν διαπράξει 11 διαρρήξεις-κλοπές.

Στην κατοχή του συλληφθέντος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 850 ευρώ, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα.

Επίσης, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αγροτεμάχιο στην περιοχή του Ωρωπού βρέθηκαν εντός νάιλον σακούλας και κατασχέθηκαν κοσμήματα και άλλα αντικείμενα.

Ο 33χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ