2014-04-21 21:49:05
Φωτογραφία για Αναζητούν κατεύθυνση στα αποτελέσματα τα futures της Wall Street
Στα εταιρικά αποτελέσματα –απουσία σημαντικών οικονομικών ανακοινώσεων- στρέφεται η προσοχή των επενδυτών της Wall Street, με τις Halliburton και Kimberly-Clark να ανοίγουν το «χορό» των ανακοινώσεων αυτής της εβδομάδας.

Tα futures της Wall Street αναζητούν κατεύθυνση, με τα συμβόλαια του Dow Jones να καταγράφουν εναλλαγές προσήμων και αυτά των SandP 500 και Nasdaq να σημειώνουν οριακή άνοδο. Η προηγούμενη «ψαλιδισμένη» εβδομάδα, άφησε τον SandP 500 με την υψηλότερη εβδομαδιαία άνοδο από τον Ιούλιο του 2013 (+2,7% από συναλλαγές τεσσάρων ημερών).

Περιορισμένη η ατζέντα οικονομικών μεγεθών της ημέρας, η οποία περιλαμβάνει την ανακοίνωση του δείκτη leading indicators στις 17:00 ώρα Ελλάδος. Τα αποτελέσματα των επιχειρήσεων αναμένεται και αυτή την εβδομάδα να παίξουν καταλυτικό ρόλο στη διαμόρφωση τάσης.

Πριν την εκκίνηση των συναλλαγών της Wall Street, η Halliburton ανακοίνωσε ότι επέστρεψε στην κερδοφορία στο α’ τρίμηνο με κέρδη 73 σεντς ανά μετοχή
. Το ίδιο και η κατασκευάστρια παιχνιδιών Hasbro, η οποία εμφάνισε κέρδη 24 σεντς ανά μετοχή με ώθηση από τις ισχυρές πωλήσεις παιχνιδιών για κορίτσια. Η μετοχή της Halliburton κινείται ανοδικά προσυνεδριακά σε ποσοστό 0,62%. Κέρδη 0,12% καταγράφει και η μετοχή της Kimberly-Clark, καθώς ανακοίνωσε προσαρμοσμένα κέρδη ύψους 1,48 δολ. ανά μετοχή που ξεπέρασαν ελαφρώς τις εκτιμήσεις.

«Ράλι» 8,67% πραγματοποιεί η μετοχή της Advanced Micro Systems, η οποία ανακοίνωσε καλύτερα των εκτιμήσεων μεγέθη μετά τη λήξη των συναλλαγών της Μ. Πέμπτης.

Σε ποσοστό 55,74% έχει εκτοξευτεί η μετοχή της Sarepta Therapeutics, η οποία ανακοίνωσε το σχέδιό της να παρουσιάσει ένα νέο φάρμακο στην αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων έως τα τέλη του έτους για τη θεραπεία της Μυϊκής Δυστροφία τύπου Duchenne.

Πολλές διεθνείς αγορές παρέμειναν κλειστές τη Δευτέρα λόγω του Πάσχα, συμπεριλαμβανομένων αυτών της Ευρώπης, της Αυστραλίας, του Χονγκ Κονγκ και της Νέας Ζηλανδίας.
capital.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ