2014-04-23 00:31:11
Φωτογραφία για ΣΟΚ: Αδίστακτοι διαρρήκτες βασάνισαν και κρέμασαν σκυλιά στο Βόλο!
Αντιμέτωπο με την απόλυτη φρίκη βρέθηκε ένα ζευγάρι στο Βόλο, όταν επέστρεψε στο σπίτι του από την περιφορά του Επιταφίου το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής. Διαρρήκτες που είχαν εισβάλει κατά την απουσία τους, είχαν βασανίσει και σκοτώσει με αποτρόπαιο τρόπο τα σκυλιά τους!

Οι δράστες είχαν παραβιάσει την πόρτα της μονοκατοικίας και είχαν καταφέρει να εξουδετερώσουν τα δύο σκυλιά των ενοίκων περνώντας στους λαιμούς τους βρόγχους τους οποίους είχαν κρεμάσει από το χερούλι μιας ντουλάπας, αφού προηγουμένως είχαν κόψει το αυτί του μικρότερου και χτυπήσει στη μουσούδα το μεγαλύτερο!

Το τρίτο σκυλί σώθηκε επειδή βρισκόταν στην αυλή και, προφανώς, οι αδίστακτοι εισβολείς δεν κατάφεραν να το πιάσουν. Οι χώροι στο σπίτι βρέθηκαν αναστατωμένοι, αλλά δεν οι ιδιοκτήτες δεν βρήκαν κάτι πολύτιμο να λείπει και εκτιμούν ότι στόχος ήταν τα άμοιρα ζώα, πιθανώς για λόγους εκδίκησης! Η Ασφάλεια Βόλου ερευνά την υπόθεση, ενώ κλιμάκιο της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας πήρε αποτυπώματα και προσπαθεί να εξακριβώσει την ταυτότητα των δραστών.
onvolos.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ